5 af de største iOS 8 funktioner

iOS 8 er en fantastisk opdatering til de fleste iPhone-, iPad- og iPod touch-brugere med masser af fremragende tilføjelser, forbedringer af funktioner og store ændringer. Selvfølgelig er nogle brugere modstandsdygtige overfor forandringer, og der kan være nogle irritationer, men for det meste tilføjer iOS 8 så mange positive, at det er svært at forestille sig at gå baglæns.

Vi vil fremhæve fem af de største egenskaber i den nye iOS-version, der vedrører alle, ingen af ​​dem kræver køb af en skinnende ny enhed, der kan nyde. Hvis du kører iOS 8 på noget, der understøtter udgivelsen, finder du dem tilgængelige.

1: Batteriforbrug pr. App

Har du nogensinde spekuleret på, hvad der kostede op batterilevetiden? Ikke flere gæt spil, vil iOS 8 fortælle dig præcis, hvilke apps der bruger dit batteri, og hvor meget de har forbrugt i løbet af de seneste 24 timer og den sidste uge.

  1. Gå til "Indstillinger" og derefter gå til "General"
  2. Vælg "Brug" og vælg "Batteriforbrug" for at se listen over apps og deres batteriforbrug

Nu ved du præcis, hvad der forårsager batteriproblemerne, ikke mere at gætte!

2: QuickType-tastaturpanelet

QuickType-linjen sidder øverst på dit iOS 8-tastatur og bruger predictive tekst og autokorrektur til at gætte, hvilke ord der skal indtastes eller rettes. Vælg det ord, du vil korrigere til eller skrive ud, og det vises øjeblikkeligt . Det kræver lidt øvelse at virkelig komme ned, men det bliver utroligt nyttigt, når man får fat i at bruge det.

Kom i gang med ting, og du vil snart undre dig over, hvordan du nogensinde har skrevet på disse tastaturer uden QuickType.

3: Tilføjelser til kameraapp

Hvis du tager mange billeder med din iPhone (eller iPad), så finder du de forbedringer, der gøres til Camera app, både fantastisk og meget velkommen. Mellem den helt nye funktion for time-lapse, forbedret slow-mo, eksponeringskontrol, timeren og det enorme udvalg af værktøjer, der giver mulighed for direkte redigering af billeder fra Photos app, er der meget at være elsket af Kamera forbedringer i iOS 8 .

Åbn Camera-appen, og find ud af, de klare tilføjelser er lige der, mens nogle af de finere detaljer som billedjusteringer er adgang til via appen App-extensions.

4: Forbedrede meddelelser App

Meddelelser har masser af nye funktioner og bekvemmeligheder, der spænder fra den nye hurtigreaktionsfunktion, der er tilgængelig fra indgående meddelelser, til funktionen til hurtigbilledsendelse og evnen til at sende lydbeskeder.

Hvis du vil bruge enten den øjeblikkelige billedsendingsfunktion eller lydmeddelelsesværktøjet, skal du bare trykke og holde på ikonerne for kamera eller lyd ved siden af ​​tekstindtastningsfeltet. Super nemt.

5: Interaktive meddelelser

Meddelelsescenter for iOS 8 er blevet interaktivt, så du kan svigte for at afvise specifikke meddelelser, arkivere e-mails, markere ny e-mail som læst, afslutte alarmer, omlægge påmindelser og åh så meget mere. Det betyder, at du ikke længere skal trykke på en besked for at gå til appen for at adressere advarslen. Du kan håndtere meget af det lige fra låseskærmen på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Brug af de nye interaktive Notificaitons er et stykke kage; bare sveip til venstre på en underretningspost for at få vist de valgmuligheder, der er specifikke for den pågældende anmeldelse. De tilgængelige valg varierer pr. App.

-

Har du en anden yndlingsfunktion i iOS 8? Lad os vide i kommentarerne!