Sådan installeres Office Communicator

Microsoft Office Communicator er et interoffice kommunikationsværktøj, der gør det hurtigt og enkelt at holde kontakten med dine kolleger. Office Communicator leveres med funktioner såsom tale- og videochat, fjern voicemail-adgang, konferencer og desktop-deling. Communicator kan også integreres med dine aktuelt installerede Microsoft Office-applikationer. Hvis dine kolleger bruger den nyeste version af Communicator, men din computer ikke har applikationen installeret, skal du følge disse instruktioner for at installere Microsoft Communicator på din computer.

Trin 1

Download installationspakken “Communicator.msi” fra Microsoft eller bede din virksomheds IT-afdeling om en kopi af filen. Placer pakken et let at finde sted på din computer.

Trin 2

Fjern alle gamle versioner af Microsoft Communicator fra din computer. Brug applikationen “Tilføj eller fjern programmer” i “Kontrolpanel” til at afinstallere forældede versioner af Communicator fra din maskine. Vælg "Microsoft Office Communicator" fra listen over installerede programmer, og klik på knappen "Fjern".

Trin 3

Genstart computeren.

Trin 4

Luk alle Microsoft Office-programmer, der kan køre ved opstart. Vælg "Kør" i menuen "Start" for at åbne dialogboksen Kør.

Trin 5

Klik på knappen "Gennemse", og vælg installationspakken "Communicator.msi". Klik på “OK” i dialogboksen Kør for at begynde at installere Microsoft Office Communicator på din computer.

Trin 6

Klik på "Næste" på hilsen-skærmen i vinduet Communicator Setup, accepter licensvilkårene, og klik på "Næste" for at få adgang til siden "Konfigurer Microsoft Office Communicator".

Accepter standardplaceringen for Communicator-installationen, og klik på "Næste". Microsoft Office Communicator begynder at installere. Når installationen er afsluttet, skal du klikke på “Udfør” for at lukke installationsvinduet.