8 fantastiske videoer af iOS 5's nye funktioner

Nogle gange er det at se at tro. Jeg nævnte en rimelig andel af disse iOS 5-funktioner før, men videoer gør mere retfærdighed end skærmbilleder, så her er en samling af otte gode (se hvad jeg gjorde der?) Videoer, der viser det bedste af iOS 5s beta-funktioner.

Vi starter det med Apples officielle Intro til iOS 5-video, som er en dejlig 5 minutters rundvisning af nye funktioner, og hvad man kan forvente kommer offentlig udgivelse i efteråret. Herefter følger en række amatørvideoer, der viser mere specifikke funktioner som Airplays trådløse videospiegeling, pc-fri opsætning af første boot, Notification Center og hvordan du kan tilpasse det, iOS 5-ydeevne på ældre hardware og meget mere.

Apples officielle introduktion til iOS 5

Dette er først på listen med god grund, det er Apples messing, der viser de funktioner, som deres hold har arbejdet så hårdt for at bygge. Vist er nogle af killingerne iOS 5-funktioner på både iPhone og iPad.

Alle nye iOS 5 PC Free Setup

Dette vises også i Apple videoen, men dette slutbrugerperspektiv viser virkelig, hvor nemt post-pc-verdenen er:

iOS 5-meddelelsescenter og indstillinger

Meddelelsescenter er en enorm forbedring af, hvordan iOS 5 håndterer underretninger, her er et kig:

Her er en anden video af en brugers førstehånds kig på det nye meddelelsescenter og de tilsvarende tilpasninger og indstillinger, der kan opnås i iOS 5. Jeg tror, ​​at indstillingerne er særligt interessante på grund af niveauet af tilpasning, som Apple tilbyder:

IOS 5 Trådløs Video Mirroring med AirPlay

Denne video viser, hvor nem at bruge, og hvor godt iOS 5's trådløse videospejlfunktion fungerer. Videoen viser en iPad 2, der spejler trådløst, den vises på et tv takket være AirPlay og en Apple TV2. Dette kommer til at gøre en morder stue kombineret:

Her er en anden af ​​iOS 5s videospejl:

iOS 5 på iPhone 3GS

Der var nogle rygter om, at iOS 5 ikke ville understøtte ældre hardware, men det er ikke sandt. Faktisk fungerer iOS 5 godt på iPhone 3GS, her er en video til at bevise det:

Split tastatur - det flytter!

Denne video er lidt ubehagelig i den YouTube V-Blog-rystende selvdokumentariske stil, men det viser en pæn funktion af split-tastaturet ... det bevæger sig! Videoen viser, at du kan splitte og genskabe tastaturet, plus flytte det rundt hvor som helst på skærmen, hvilket gør det mere behageligt for alle at skrive med.

iOS 5 Beta-funktioner som set på iPad 2

OK så teknisk er dette den 9. video på denne side, hvilket passer til dets fra 9to5mac ... alligevel er dette et 10 minutters gennemgang af de nye beta iOS 5-funktioner set fra en iPad 2:

Vil du se mere iOS 5? Se WWDC 2011 keynote, iOS 5-segmentet går i dybden om funktioner og alt andet. Det er ligesom Apples Intro video, undtagen meget mere grundig.