Sådan sendes musik til en telefon via en SMS

Elementer, du har brug for

  • Mobiltelefon

  • Sound Attachment Capability for SMS Text Messages

At sende musik via en SMS-besked er ikke så svært, som det lyder. Det kræver kun lidt mere indsats end at sende en gennemsnitlig sms. Men ikke desto mindre kan det gøres i samme tid. Så længe filen ikke er for stor til at passe på telefonen, kan du sende musik via SMS-besked på få sekunder. Hvis du komponerer meddelelsen korrekt, bør der ikke være komplikationer med at udfylde og sende SMS-beskeden til en anden mobiltelefonbruger.

Tryk på telefonens hovedmenutast for at få vist telefonens menumapper. Denne tast er normalt placeret midt på telefonens retningstaster øverst på telefonens tastatur.

Tryk på retningstasten under hovedmenutasten for at rulle gennem menuen. Tryk på menutasten igen, når du har fundet afsnittet "Beskeder" i telefonen.

Vælg "Opret en besked", "Ny besked" eller "Skriv" for at begynde at strukturere SMS-beskeden.

Indtast det 10-cifrede mobiltelefonnummer på den person, du vil sende musiklyden til, i det tomme dataformularfelt, der skal leveres.

Tryk på tasten "Valgmuligheder" (oftest placeret i øverste højre hjørne af telefonens tastatur) for at få vist indstillingerne for tekstsammensætning til telefonen.

Vælg handlingen "Indsæt" for at oprette en vedhæftet fil til tekstbeskeden, og vælg indstillingen "Lyd" på listen Indsæt for at indikere, at der sendes musik i SMS-beskeden. Telefonen omdirigeres automatisk til mappen Lyde, hvor alle telefonens forudinstallerede lyde og ringetoner er placeret.

Rul gennem listen over lyde, og vælg den musik, du vil sende i SMS-beskeden. Tryk på hovedmenutasten eller højre softkey i øverste højre hjørne af tastaturet for at vælge den musiklyd, du vil sende som en vedhæftet fil.

Tryk på den højre softkey i telefonens øverste højre hjørne igen for at sende SMS-beskeden med vedhæftet musiklyd.

Tips

Denne handling lykkes muligvis ikke på alle telefoner. Evnen til at sende musik i en sms afhænger udelukkende af den type telefon, du bruger. Denne mulighed er normalt tilgængelig på nyere versioner af multimedietelefoner.

Den musik, du vil sende, skal i øjeblikket gemmes på din mobiltelefon. Ellers er der ingen måde at hente musikken på for at vedhæfte den til meddelelsen som en lydindsats.

Processen til indtastning af mobiltelefonnummer kan variere afhængigt af den type telefon, du bruger. Nogle telefoner kræver, at mobiltelefonnummeret indtastes, før meddelelsen oprettes, mens andre muligvis kræver indtastningen, når meddelelsen er oprettet. Uanset hvad skal det 10-cifrede mobiltelefonnummer indtastes nøjagtigt for at tekstmeddelelsen skal sendes med succes.