iPod touch 4G hastighedstest vs iPad, iPhone 4 og iPhone 3GS

Hvis du undrer dig over, hvordan iPod touch 4G konkurrerer mod resten af ​​Apples iOS-lineup, viser denne video opstartstiden for de aktuelt relevante enheder; den nyeste iPod touch 4G, iPhone 4, iPad og iPhone 3GS (undskyld iPhone 3G, du er langsom med iOS 4 alligevel).

Her er nedbrydningen af ​​iOS boot-tiderne:

  • iPad: 19, 04 sekunder
  • iPod touch 4G: 26, 4 sekunder
  • iPhone 4: 28, 64 sekunder
  • iPhone 3Gs: 32, 8 sekunder

Interessant, at iPad er så meget hurtigere, og så er iPod touch hurtigere end den mere kraftfulde iPhone 4 ... moseying sammen i slutningen er iPhone 3GS med en stadig respektabel hastighed. Jo mere jeg lærer om den nye iPod touch, jo mere synes jeg det er en hel del.

Bemærk, at de ikke engang prøvede at teste iPhone 3G, sandsynligvis fordi "3G" nu står for de 3000 sekunder, der kræves for at udføre enhver opgave, da iOS 4 dømte den ældre iPhone hardware til glemsel (okay med en seriøs note, hvis din iPhone 3G er forfærdeligt langsom, få iOS 4.1 download, det hjælper lidt).

Der er et par andre videoer på AppleInsider, hvis du er nysgerrig, sammenligner de iPod touch-kameraerne og viser til iPhone 4. Det er nok ikke for overraskende at høre, at iPhone 4 har et bedre kamera og display, takket være IPS skærm og højere megapixel.