Tricks til dyrkning af egern i "Furdiburb"

Furdiburb's udenjordiske familie sprang ud i det ydre rum og forlod ham ved et uheld på Jorden. Nu har dette fremmede virtuelle kæledyr brug for nogen til at fodre, bade og rydde op efter ham, så han kan vokse sig stor nok til at flyve hjem til planeten Gliese 581 B. Det er forudsætningen for "Furdiburb", en spilapp tilgængelig på Android Market. Saml 98 egern og en potion, så kan du hjælpe Furdiburb om bord i et rumskibs hjem.

Få egern

For at samle egern kan du trykke på og trække en sky over hver af de tre planter foran Furdiburb's hus på spillets startskærm. Når den er placeret, skyer skyen på planten, og i løbet af få sekunder vil skyen komme væk, og enhver af et utal af genstande vil spire fra planten. Alt fra aubergine og ost til hotdogs og egern kan tilfældigt spire.

Foder Furdiburb

De fleste af tingene er ting, som Furdiburb kan spise. Hvis det, der spirer ud af planten, er et spiseligt emne som frugt eller ost, skal du trykke og trække det over til Furdiburb med din finger for at fodre ham. Han smiler, når han er fuld. Hvis en uspiselig genstand som et egern eller en gul squash spirer ud af planten, skal du blot trykke på og holde nede på ikonet, så går det ind i din beholdning. Varerne, der er gemt i din beholdning, kan bruges senere i kombination med andre varer til at købe medicin og andre ting til Furdiburb. For at kontrollere din beholdning skal du holde Furdiburb nede. Vælg derefter et tilgængeligt element ved at trykke på det.

Brug egern i opskrifter

Egern har mange roller i Furdiburbs kulinariske verden. Ved at bruge en bestemt kombination af genstande til at danne opskrifter kan spillerne oprette genstande, der kan bruges til at fodre, vaske og helbrede Furdiburb af eventuelle sygdomme, han måtte udvikle. Egern er en del af opskrifterne til råddent ost, honningkager og skinke, som alle kan bruges til at fodre og dyrke Furdiburb.

Saml egern til flyvning

Da Furdiburbs mål er at vende tilbage til sin hjemplanet, er en af ​​egernens vigtigste anvendelser rumflyvning. Hvis du samler 98 egern i Furdiburb's beholdning og tilføjer dem en stjernesøgningsdrink, kan du hjælpe Furdiburb med at få et rumskib og tage hjem. Potionen tillader Furdiburb at suse forbi alle planeter og hurtigt ankomme til rumskibet.