Sådan øges uploadhastigheden af ​​Charters 16Meg Internet

Charter er et internetfirma, der har mange forskellige typer internettjenester. Hvis du har en 16 megabyte tjeneste, og du ikke ønsker at ændre tjenester eller opgradere selve tjenesten, er der nogle måder, du kan sikre dig, at dine uploads sker så glat som muligt. Når du øger din uploadhastighed, bliver det lettere at få dokumenter, filer og billeder online via din egen tjeneste.

Trin 1

Luk ethvert andet program, der får adgang til Internettet, mens du uploader noget. Hvert program, der har adgang til internettet, bruger en del af din båndbredde, så at køre flere programmer, især på en allerede langsom forbindelse, vil gøre dine uploads langsommere.

Trin 2

Luk programmer, som du ikke bruger, men som ikke har adgang til internettet, men bruger computerhukommelse. Disse programmer sænker din computer generelt, hvilket også gør dine uploads langsommere.

Trin 3

Opdater dit modem og din router, hvis de ikke er de nyeste versioner af hardwaren. Du kan gøre dette ved at ringe til modem- og routerselskabet for at spørge, om du har de nyeste og mest opdaterede versioner. Opgrader til nyere versioner, hvis du kan, fordi disse også øger uploadhastigheden.

Kontakt Charters kundeservice, og bed om et link til at opgradere din firmware. Firmware er en type softwareprogram, der opretter din forbindelse, og hvis den ikke opgraderes, vil din forbindelse være langsommere, og dine uploadhastigheder vil ikke være så hurtige. Det er en gratis opgradering, som du kan gøre alene, men Charter skal fortælle dig webstedet og give dig adgangskoden.