Sådan gør du det, så folk kan finde mig på Google

Har du nogensinde fantaseret om at modtage en besked fra en langt tabt ven, der fandt dig via Internettet? Hvis du har, skal du vide, at så mange mennesker deler det ønske om at finde tidligere bekendte, at websteder, der finder folk, er blevet en betydelig internetindustri. Hvis du vil genoprette forbindelse til gamle venner, kan du søge på Internettet, og du kan også skabe muligheder for andre at finde dig gennem en internetsøgning. Google har mange værktøjer til at fremme processen.

Trin 1

Opret en Google-profil. Gå til siden Google Profiler, og opret en profil, der letter internetsøgninger foretaget af gamle venner og bekendte. Indtast dit navn, kaldenavne, tidligere eller pigenavn og generelle oplysninger, der gør det muligt for nogen at spore dig. Medtag oplysninger om skoler, hvor du har studeret, virksomheder, hvor du har arbejdet, og placeringer, hvor du har boet. Sørg for, at profilen indeholder dine kontaktoplysninger, så folk kan komme i kontakt med dig, når de finder dig.

Trin 2

Byg et websted med Google Sites. Åbn startsiden for Google Sites, og klik på "Opret nyt websted." Vælg en skabelon og et tema, og indtast sikkerhedskoden for at oprette et websted. Byg hjemmesiden med så mange oplysninger om dig selv som muligt, inklusive dit navn, eventuelle tidligere eller alternative navne, oplysninger om dine tidligere skoler, arbejde og familie og venner. Indsæt dine aktuelle kontaktoplysninger. Når du er færdig med at indsætte al relevant tekst og fotos, skal du klikke på "Opret websted" for at uploade webstedet til Internettet. At have dit websted øger din tilstedeværelse på nettet og chancerne for, at nogen finder dig gennem en internetsøgning.

Forøg din tilstedeværelse på Google-tilknyttede websteder. Opret en blog på Blogspot, upload videoer under dit navn til Youtube og opret en profil på Orkut. Disse handlinger øger chancerne for, at oplysninger om dig vises i en Google-søgning på dit navn. Sørg for, at alle disse websteder indeholder dine kontaktoplysninger, så en søger kan kontakte dig, når hun finder dig.