Sådan repareres ingen lyd på et ASUS bundkort

Det grundlæggende input / output-system på et ASUS-bundkort styrer, hvilke enheder der er aktiveret, når computeren er startet. Nogle ASUS-bundkort har en mulighed i BIOS, der giver brugerne mulighed for at aktivere eller deaktivere integreret lyd. Hvis integreret lyd er deaktiveret, afspiller computeren ikke lyd. Hvis BIOS-indstillingerne er korrekte, men computeren stadig ikke afspiller lyd, er lydkablerne muligvis ikke tilsluttet til højttalerstikkene på computerkassen eller diskafspilleren.

Trin 1

Tryk på "Del" -tasten efter at have tændt computeren for at gå til BIOS-opsætning. Brug højre og venstre piletaster til at vælge fanen "Avanceret".

Trin 2

Brug pil op og pil ned for at vælge "Onboard Device Configuration". Tryk på "Enter" for at åbne undermenuen.

Trin 3

Rul til "AC97 Audio" eller "High Definition Audio." Brug tasterne "+" og "-" til at ændre indstillingen til "Enabled". Tryk på "F10" for at gemme og afslutte BIOS.

Trin 4

Sluk for computeren. Fjern strømkablet fra computeren. Brug en stjerneskruetrækker til at løsne dækslet fra computerhuset.

Trin 5

Fjern dækpanelet, og berør derefter metaldelen på kabinettet for at jorde dig selv. Sæt computeren på siden, så bunden af ​​bundkortet vender mod gulvet.

Trin 6

Find det 10-polede lydkabel på frontpanelet, der er fastgjort til kabinettet. Tilslut den modsatte ende af kablet til det 10-polede lydstik på bagsiden af ​​Asus-bundkortet, placeret vinkelret på SATA-porte og lige over bundkortets produkt-id.

Trin 7

Fastgør den sorte ende af et 4-bens internt lydstik til DVD- eller CD-ROM-drevet, MPEG-kortet eller TV-tunerkortet. Indsæt den hvide ende af stikket i 4-bensåbningen placeret lige over 10-bens lydpanel på frontpanelet.

Trin 8

Saml computeren igen. Tænd pc'en, og sæt hovedtelefoner eller højttalere i det lyseblå lydstik på forsiden eller bagsiden af ​​computeren.

Trin 9

Log ind på Windows. Klik på "Start", og klik derefter på "Kontrolpanel". Klik på "Hardware og lyd", og klik derefter på "Lyd".

Trin 10

Vælg højttalerenheden fra fanen "Afspilning". Klik på "Egenskaber". Klik på fanen "Avanceret".

Klik på knappen "Test" for at teste lyden på bundkortet.