OS X 10.10.4 Public Beta 1 & Developer Beta 2 Udgivet til Mac-brugere

Apple har udgivet den første offentlige beta af OS X Yosemite 10.10.4 til Mac-brugere, der vælger at deltage i OS X Public Beta-programmet, sammen med den anden beta af OS X 10.10.4 for registrerede Mac Developers. Bygningsnummeret på 14E11f er det samme for både offentlige beta og udviklerudgivelser.

Noterne, der ledsager OS X 10.10.4 beta, er ikke særlig beskrivende, blot angiver "OS X Yosemite 10.10.4 opdateringen forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac." Der er ikke nævnt specifikke fejl eller problemer, hvilket tyder på, at opdateringen kan være en bred udgivelse snarere end fokus på et enkelt problem.

Mac-brugere, der er optaget i Public Beta-programmet til OS X, finder opdateringen tilgængelig på fanen Opdateringer i Mac App Store. Udviklere kan også finde den download, der er tilgængelig i App Store eller via webstedet for Mac Developer Center.

Som altid med beta-software, skal du sikkerhedskopiere din Mac grundigt inden du installerer den. Running beta system software anbefales ikke på en primær computer.

En opdateret version af Xcode er også tilgængelig.

Separat blev iOS 8.4 beta 2 og offentlig beta 1 frigivet samtidigt.