Sådan opfanger man ikke swat i "Madden"

At tvinge en aflytning i "Madden" kan skifte spilets momentum og tvinge en lovovertrædelse til at vige tilbage fra det forbipasserende spil. Jo mere talentfuld forsvareren er og jo bedre position du er i, jo mere sandsynligt er det at du trækker aflyttingen af. Du kan prøve at aflytte enten ved at trykke på en knap, mens du er i en strategisk position på Xbox 360 eller PlayStation 3, eller ved at gøre en gestus på Nintendo Wii ved hjælp af Wii-controlleren.

Placer den defensive spiller, du kontrollerer, så tæt på den offensive spiller som muligt. Undgå at komme i kontakt med den offensive spiller, da dette kan medføre en strafinterferensstraff, hvilket vil negere en aflytning.

Flyt den defensive spiller mod, hvor bolden er på vej, når du er i nærheden af ​​den offensive spiller.

Tryk og hold "Y" -knappen, hvis du spiller på Xbox 360, eller trekantsknappen, hvis du spiller på PlayStation 3, når bolden ankommer. Alternativt, hvis du spiller på Wii, skal du skubbe den øverste del af Wii-controlleren op og derefter trække den hurtigt mod dig. Din spiller vil gå efter aflytningen i stedet for bare at svømme bolden.

Advarsler

Hvis du savner aflytningen, og den offensive spiller fanger fangsten, er det meget sværere for den defensive spiller at komme sig og tackle.