Skift lydstyrken eksternt eller sluk din Mac fra en iPhone

Dette er et smart trick, der giver dig mulighed for at dempe din Mac-lyd og justere lydudgangen på en Mac fra din iPhone. Det er lidt involveret, så det vil ikke være for den gennemsnitlige bruger, men det er alligevel interessant.

Dybest set indeholder du et par systemvolumenkommandoer i et PHP-script og aktiverer webdeling på din Mac, og gem derefter det weblink på din iPhone som et bogmærke. Du lancerer derefter bogmærkerne for at dempe eller ændre Macs systemvolumen. Simpelt men effektivt.

Vi har diskuteret, hvordan du ændrer Mac lydstyrken fra kommandolinjen før, og dette tip bruger de samme kommandoer til fjernjustering af systemvolumen, fra internettet via PHP-scripts.

Selvfølgelig er det åbenlyse potentielle problem her, at PHP-scripts er på det åbne web, så teoretisk kan en anden få disse PHP-scripts og begynde at justere din Mac-lydstyrke, hvilket sandsynligvis ikke er det, du håber på. En bedre løsning ville være at bruge SSH, men det har sine egne kompleksiteter. Måske er den bedste løsning, hvis du vil have dette som et koncept, at bruge Siri og et smart lyd hjemme system, som du kan tale med Siri for at ændre volumen til.

Du kan se hele vejledningen på DashDingo, hvis dette interesserer dig.