Hvordan søger jeg efter mennesker i Norge?

Der bor tæt på 5 millioner mennesker i Norge med nogle temmelig mærkeligt lydende navne, i det mindste et amerikansk øre. For ikke så længe siden ville det have været vanskeligt, om ikke umuligt, at spore en person i Norge, hvis du ikke allerede kendte deres kontaktoplysninger. Internetalderen har dog ændret det, og det er nu en ligetil opgave at søge efter nogen overalt i Norge.

Trin 1

Besøg online Telefon Katalogen, den internet-tilgængelige Hvide Sider-telefonbog til Norge. Se Referencer for et link til deres hovedsageligt engelsksprogede søgeside.

Trin 2

Indtast de oplysninger, du har, i de relevante søgefelter. Indtast som minimum personens navn. Du kan også indtaste navnet på en by, by eller region i Norge for at hjælpe med at indsnævre søgeresultaterne. Du kan også foretage en omvendt søgning for at finde ud af, hvem der ejer en e-mail-adresse eller et telefonnummer.

Trin 3

Klik på søgeknappen, som vises på norsk som SOK ("O" har en skråstreg gennem den).

Se over resultatsiden for navnet på den person, du søger. Den foreløbige liste inkluderer deres fulde navn, adresse og telefonnummer. Klik på linket "Flere oplysninger" ud for navnet for at se yderligere detaljer.