Sådan deaktiveres alle Safari Browser-plugins på Mac

Safari på Mac har evnen til at køre tredjeparts plug-ins, hvoraf nogle kan udføre yderligere tjenester og bringe yderligere funktionalitet til weboplevelsen. Plug-ins omfatter ting som Flash Player, Adobe Acrobat Reader og andre lignende multimedieværktøjer, der tilføjes i browseren. Selv om nogle websteder muligvis kræver disse plugin-moduler, er de generelt ikke nødvendige for de fleste moderne weboplevelser, og gamle plugins kan medføre sikkerhedsproblemer eller andre problemer med webbrowsing og appstabilitet. Af den grund, fejlfinding og andre kan det være nyttigt at deaktivere plug-ins i Safari på Mac.

Vi vil fokusere på at deaktivere alle Safari-pluginprogrammer på Mac ved at slukke dem helt, uanset hvilke installationer eller programmer der er installeret. Dette er en sløret tilgang, da det slukker alle plug-ins i Safari-browseren helt.


En hurtig note; Safari plug-ins er helt forskellige fra Safari Extensions - ja navnene lyder ens, men de er helt forskellige. Udvidelser ændrer normalt browserfunktionalitet, mens plug-ins normalt er rettet mod tredjeparts multimedieunderstøttelse. Hvis du vil deaktivere Safari-udvidelser, kan du gøre det her. Slukning af plug-ins har ingen indflydelse på ikke-relaterede udvidelser, og omvendt.

Sådan slukkes alle browser plug-ins i Safari til Mac

Dette vil deaktivere alle aktive plugins og forhindre plugins i at køre.

  1. Åbn Safari-appen på Mac'en, hvis du ikke allerede har gjort det
  2. Træk menuen "Safari" og vælg "Preferences"
  3. Gå til fanen "Sikkerhed"
  4. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Internet plug-ins", så "Tillad plug-ins" ikke er markeret og slukket
  5. Afslut indstillinger og brug Safari som normalt

For de bedste resultater vil du sandsynligvis gerne afslutte og genstarte Safari.

Selvfølgelig, hvis du ikke har nogen Safari plugins installeret, så er der intet at slukke, men at skifte switchen forhindrer plugins i at køre, hvis de i sidste instans installeres.

Det store flertal af Mac-brugere behøver ikke installere plug-ins i Safari, og gamle eller dårligt vedligeholdte plugins kan forårsage forskellige irritationer, der spænder fra Safari "Ikke reagerende" fejl til langt vigtigere Safari fryser og nedbrud.

Dette dækker helt klart at deaktivere alle plugins i Safari, men du kan også deaktivere specifikke plugins på Mac'en, og du kan også fjerne specifikke plug-ins, hvis du ikke har brug for dem eller ikke længere bruger dem. Justering af plug-ins kan udføres i samme indstillingsvindue ved at vælge indstillingen Plugin-indstillinger, måske dækker vi det mere detaljeret ned ad vejen.

Min personlige præference er ikke at installere Flash, Reader eller andre tredjeparts plug-in til Safari. I stedet har jeg en helt separat browser som Google Chrome, som har Flash sandboxed i appen, og bruger kun den, når jeg skal bruge Flash uanset årsag - en bemærkelsesværdig sjælden situation siden HTML5 og andre moderne webteknologier er blevet vedtaget.

Har du andre Safari plug-in tips? Lad os vide i kommentarerne!