Sådan forhandles priserne for XM Radio

XM Radio-abonnementer er tilgængelige i mange forskellige prisplaner. Jo længere du forpligter dig til service, jo billigere er de månedlige omkostninger generelt. XM er altid ivrig efter at beholde kunder og er meget villige til at forhandle om prisplaner og tilbyder ofte specielle tilbud til kunder, der er utilfredse med deres nuværende prisplan. Hvis prisfastsættelse er et problem for dig, kan du kontakte XM Radio for at forhandle dine abonnementsomkostninger.

Trin 1

Indstil din aktiverede XM-radio til kanal 0, og optag det ottecifrede radio-ID-nummer, der vises på skærmen. Dette nummer er knyttet til din unikke XM Radio, og du skal bruge det for at få adgang til din konto.

Trin 2

Ring til XM Radio hotline på 1-800-XM-RADIO (1-800-967-2346). Følg de automatiske anvisninger, og vælg muligheden for at tale med en live operatør.

Forhandle dine nye planpriser og vilkår med en live operatør. Hvis de ikke allerede er registreret, vil operatøren indsamle dine faktureringsoplysninger for at starte din nye prisplan, når du først er aftalt.