Sådan repareres en fastgjort knap på en XBox 360-controller

Elementer, du har brug for

  • Husholdningssprit

  • Vatpind

  • Stjerneskruetrækker

Der er et lille antal funktionsfejl, der kan påvirke din Xbox 360-controller. Heldigvis er en knap, der sidder fast, en af ​​de nemmeste at rette og derefter undgå i fremtidige afspilningssessioner. Typisk begynder en Xbox 360s controller-knapper at holde fast på grund af en blanding af snavs, snavs og sved, der opbygges mellem knapperne, ellers kan knapperne være kommet tabt og skal drejes.

Sådan repareres en fastgjort knap på en XBox 360-controller

Rengør de sticky controller-knapper. Det er sandsynligvis en blanding af snavs og sved, der holder knappen nede. Tag en vatpind og dypp den i sprit. Gnid alkoholen omkring sprækkerne på knappen. Alkoholen hjælper med at opløse det snavs, der holder knappen nede.

Sådan repareres en fastgjort knap på en XBox 360-controller

Åbn controlleren, og drej knappen forsigtigt. Hvis du bruger en kablet Xbox 360-controller, kan du skrue bagsiden af ​​og åbne den. Tag din stjerneskruetrækker og skru de seks skruer på bagsiden af ​​controlleren ud. Åbn forsigtigt controller-sagen. Rengør knappernes sider ved hjælp af vatpind og alkohol. Drej forsigtigt den fastgjorte knap med uret. Luk controlleren.

Knapper, fast, Xbox 360-controller

Send din controller ud til professionel reparation eller returner den som defekt. Hvis de to foregående trin ikke fungerede for dig, skal controlleren repareres professionelt af en uafhængig entreprenør eller returneres til den forhandler, du købte den fra, hvis produktet er under garanti.