Kan du surfe på internettet med en fænge?

Kindle, en e-læser produceret af Amazon, er en alsidig enhed, der giver brugerne mulighed for at gøre mange ting ud over at læse e-bøger. Alle modeller af Kindle har adgang til Internettet. Denne forbindelse gør det nemt og nemt at downloade bøger, applikationer og andet indhold. Denne funktion sammen med andre gør Kindle til en multifunktionel enhed.

Wi-Fi-forbindelse

Kindle findes i tre modeller: Wi-Fi, 3G og DX. Ifølge Amazon er alle kompatible med Wi-Fi-netværk ved hjælp af 802.11b og 802.11g og fungerer også med 802.11n, hvis de er i "b" eller "g" kompatibilitetstilstand. Kindle understøtter beskyttede netværk ved hjælp af WEP-, WPA- og WPA2-sikkerhed, selvom det ikke fungerer med sikrede netværk ved hjælp af 802.1X-godkendelse.

3G-forbindelse

To modeller af Kindle, 3G og DX, leveres med 3G-forbindelse. Ved hjælp af AT & Ts trådløse netværk i USA og partnertjenester i andre lande kan Kindle få adgang til internettet i mere end 100 lande, hvor som helst der er dækning. Dette er en gratis service, der følger med fænge, ​​uden kontrakter og ingen fornyelsesgebyrer.

Åbning af webbrowseren

Brugere kan åbne Kindle's webbrowser via fire metoder. Den ene er at klikke på et link i den tekst, du læser. En anden måde er at klikke på "start browser" fra skærmen Eksperimentel. En tredje metode er simpelthen at skrive et ord, som åbner en menuskærm nederst på siden. Du kan klikke på "google" eller "wikipedia" for at starte browseren og starte en søgning med det ord. Endelig kan du indtaste en webadresse i søgefeltet på startsiden og derefter vælge "gå til" for at åbne browseren på den side.

Kontroller

For at bogmærke et websted skal du trykke på knappen "Menu" og vælge "Tilføj denne side som bogmærke." Brug "Næste side" og "Forrige side" til at rulle op og ned på et websted. Femvejs-controlleren bruges til at flytte markøren rundt på siden. Tryk blot på controlleren for at vælge et link, når du har flyttet markøren over et link.

Begrænsninger

På grund af Kindle's E Ink-skærm mangler websiderne farver, og browsing er ikke så glat som på enheder med LCD-skærme. Og fordi Kindle mangler typiske indstillinger for web-browsing, såsom en mus, pegefelt eller berøringsskærm, er browsing lidt mere besværlig. Derudover skal du huske, at denne webbrowser er en eksperimentel funktion, så der vil sandsynligvis være fejl ved indlæsning og visning af sider.