Sådan laver du dit eget monogram online

Monogrammer kan bruges til at personliggøre tøj, stationære, husholdningsartikler og meget mere. Oprettelse af et monogram for en person eller et par kan opnås blot online. Digitale broderimaskiner er lavet til at downloade design og sy dem på bløde varer. Monogrammer kan også laves online til trykte materialer med et par tastetryk.

Broderede monogrammer

Vælg en monogramskrifttype fra et online broderidesignwebsted, såsom The Itch 2 Stitch eller 8 Claws and a Paw Brodery. Vælg en monogram skrifttype eller alfabet til dit projekt. Vælg det korrekte filformat til din broderimaskine, og download skrifttypen eller alfabetet. Åbn filerne i din broderisoftware. Vælg dine monogrambogstaver. Tilpas bogstaverne efter dine behov til dit projekt. Gem filen og download den til din digitale broderimaskine.

Trykte monogrammer

Besøg et websted med guiden til monogram, såsom Printable Monagram eller DesignMantic. Indtast dine initialer på siden. Vælg den skrifttypestil, der passer til dine behov. Nogle websteder tilbyder specialiserede baggrunde, såsom chevron og quatrefoil. Download filen. De fleste sider giver dig en billedfil (JPEG, TIF eller PNG). Du kan placere monogrammet på invitationer, hjemmesider og sociale mediesider, og du kan endda bruge det til at designe en bryllupskage topper.

Monogram Ettiquette

For et personligt monogram skal du placere det første bogstav i fornavnet til venstre, det første bogstav i efternavnet i midten og det første bogstav i mellemnavnet til højre ifølge Etiquette School of Ohio i dets webstedsindlæg "Monogram Etikette - gifte par." For et par monogram skal du placere det første bogstav i konens fornavn til venstre, det første bogstav i parrets efternavn i midten og det første bogstav i mandens fornavn til højre. Forlovede par bør afstå fra at bruge det kombinerede monogram indtil vielsen.

Microsoft Word-monogrammer med downloadede skrifttyper

Opret et monogram i Microsoft Word ved at downloade en monogramskrifttype fra gratis skrifttypesider, såsom Fonts 2 U. Installer skrifttypen på din computer i henhold til computerens instruktioner. Åbn Microsoft Word, og opret et nyt dokument. Vælg "Indsæt tekstboks", og opret et stort tekstfelt midt på siden. Skriv efternavnet initial ved hjælp af monogram skrifttypen. Brug en stor skriftstørrelse, f.eks. 200-250. Klik på format og vælg "ingen udfyldning" under formudfyld. Dette fjerner baggrunden. Lav tekstfelter til de to andre initialer, og følg den samme proces. Juster efter behov. Gem filen, og start personaliseringen. Hvis du ikke bruger Word, men din tekstbehandlingssoftware bruger ægte skrifttyper, kan du bruge skrifttyperne fra de gratis skrifttypesider og følge en lignende layoutproces, der fungerer sammen med din software.