Den korrekte computerens tastaturhøjde

De, der skriver penge, eller dem, der tilbringer mange timer foran deres computer, skal altid huske deres kropsholdning og håndledsplacering. Arbejde i lange timer på en computer får musklerne til at stramme sig, øjnene spændes og ryggen stivnes. Mens et korrekt placeret tastatur ikke kan løse alle disse problemer, kan det muligvis lette byrden for nogle.

Formål

Computertastaturer skal placeres på en måde, der tilskynder til en neutral kropsposition. Ifølge Occupational Safety and Health Administration vil en neutral kropsstilling forhindre arbejdstagere i at udvikle en muskuloskeletal lidelse, også kendt som MSD. For at opnå en neutral kropsposition, mens du bruger et tastatur, skal du sørge for, at dine håndled, hænder og underarme er parallelle med gulvet og lige. Dit hoved skal være på linje med din torso og let bøjet fremad. Skuldre skal være afslappede. Overarme skal være i stand til at hænge naturligt mod siden af ​​din krop. Knæene skal være i samme højde som dine hofter, og dine fødder skal være placeret lidt fremad. Albuerne skal forblive stramme mod kroppen og skal bøjes mellem 90 og 120 grader. Juster højden på dit computertastatur for bedst at opnå denne neutrale kropsposition.

For højt vs. For lav

Sørg altid for, at computertastaturet ikke er placeret for højt eller for lavt. Tastaturer, der er placeret for højt, får dig til at række ud og lægge belastning på dine skuldre og arme. Tastaturer, der er placeret for lavt, får medarbejderen til at bøje hendes håndled oprejst. Arbejde i disse stillinger vil resultere i ubehag i håndled, hånd og skulder, hvilket kan forværres over tid.

Alternativer

Arbejdstagere, der ikke kan opnå en afslappet skriveposition ved hjælp af et traditionelt tastatur, bør overveje et alternativt tastatur. Telte tastaturer delt i midten. De to halvdele af tastaturet kan derefter vippes opad og skaber et teltlignende udseende. Dette hæver selve tastaturets højde og reducerer underarmens rotation. Hvis det teltede tastatur er for højt, kan halvdelene placeres sammen igen for at skabe et traditionelt tastatur.

Justeringer

Hvis selve tastaturet ikke kan sænkes eller hæves, skal du justere stolens højde for at opnå en neutral kropsposition. Hvis skrivebordet er for højt til tastaturet, skal du investere i en tastaturbakke, der kan glide under skrivebordet. Hvis det er muligt, skal du placere dit tastatur på en negativ hældning, så tasterne tættest på dig er lavere, og tasterne længst op. Dette vil skabe en mere naturlig skriveposition for dine håndled og hænder.