Sådan modtager du et Wi-Fi-hotspot på en hjemme-stationær pc

Det er let at modtage en Wi-Fi-hotspotforbindelse på en bærbar computer, men de fleste mennesker ved ikke, at du kan modtage en forbindelse på din pc til hjemmet. At få trådløs adgang på din stationære pc er bare et spørgsmål om at installere en trådløs adapter til din hjemme-pc. Brug af en trådløs netværksforbindelse på din stationære pc hjælper med at reducere ledninger og giver dig mulighed for at stationere din internetforbindelseskilde længere væk fra den stationære pc.

Trin 1

Installer en trådløs adapter til din hjemme-pc. De fleste trådløse adaptere kommer i form af en USB-dongle, der kan tilsluttes en af ​​USB-portene på din computer. Tilslut den trådløse adapter, og følg installationsinstruktionerne, der fulgte med adapteren. En mere permanent løsning er at installere et trådløst adapterkort i et af udvidelsesåbningerne på dit skrivebord. Denne løsning er mere arbejdskrævende og kræver åbning af din stationære computer.

Trin 2

Åbn netværkskonfigurationsindstillingerne på din hjemme-pc. Rul gennem listen over tilgængelige trådløse netværk, indtil du ser navnet på det ønskede hotspot. Klik på navnet på hotspotet, og indtast de nødvendige sikkerhedsoplysninger for at oprette forbindelse til det.

Naviger til et websted for at bekræfte, at du har netværksadgang. Forsøg på at få adgang til et andet websted, hvis du ikke har adgang til det aktuelle. Hvis du ikke kan nå nogen websteder, skal du kontrollere, at den trådløse adapter fungerer korrekt.