Sådan finder du en film fra et tilbud

Hvis alt hvad du kan huske fra en film er et godt citat i stedet for titlen eller navnene på nogen skuespillere, kan du bekymre dig om, at du aldrig vil være i stand til at finde filmen for at se den igen. Frustrationen over ikke at kunne huske en filmtitel kan nag på dig i flere dage. Heldigvis er der en måde at spore den svirp på.

Find den film

Gå til Internet Movie Database på imdb.com. Denne database indeholder lister over mindeværdige tilbud for hver filmindgang. Skriv det tilbud, du husker fra filmen, i webstedets søgefelt. For eksempel kan du huske linjen: "Når du er klar over, at du vil tilbringe resten af ​​dit liv sammen med nogen, vil du have, at resten af ​​dit liv starter så hurtigt som muligt."

Gennemse søgeresultaterne for en filmtitel, der ringer en klokke. Du finder hurtigt den film, du leder efter. Hvis du skrev eksemplet på citatet fra trin 1, vil du se søgeresultatet, "When Harry Met Sally (1989) - Mindeværdige citater." Nu har du fundet filmens titel.

Klik på filmtitlen for at læse flere mindeværdige citater fra filmen eller for at finde filmens komplette rollebesætning. For at købe filmen skal du gå til en online DVD-butik og søge efter filmen efter dens titel.