iCloud prissætningsplaner: 5 GB gratis, 15 GB til 20 kr., 25 GB til 40 kr., 55 GB til 100 kr. pr. år

Apple har afsløret prisoplysningerne for iCloud-opbevaringsplaner, der vil være tilgængelige i efteråret, når det lanceres offentligt, formodentlig sammen med iOS 5 og iPhone 5.

iCloud Prissætning

For dem, der ønsker at opgradere ud over den gratis service, er disse planerne:

  • 5GB er gratis
  • 15GB er $ 20 / år
  • 25GB er $ 40 / år
  • 55GB er $ 100 / år

Fordi de første 5 GB er gratis, er den bemærkede kapacitet den samlede lagerkapacitet, du får på Apples iCloud-servere. Husk, at købt musik, apps, bøger og din billedstrøm ikke tæller mod din gratis 5GB-lagerplads. Den gratis konto vil være mere end nok for de fleste brugere, og Apple minder os om, at "siden din mail, dokumenter, Camera Roll, kontooplysninger, indstillinger og andre appdata ikke bruger så meget plads, vil du opdage, at 5 GB går langt. "

Du kan opgradere til yderligere planer enten via iCloud.com eller på din iOS-enhed.

Målet med iCloud er at give øjeblikkelig og nem adgang til alt dit indhold og dine data fra al din hardware, det være sig en Mac, iPhone eller iPad, uanset hvor du er. Du kan læse mere om iCloud på Apple.com, foruden at se skærmbilleder og demonstrationer om, hvordan tjenesten vil fungere.


De fleste af iCloud er i øjeblikket ikke tilgængelige for offentligheden, bortset fra den automatiske downloadfunktion i iTunes, men udvikleren beta startede i dag.