MagicJack-alternativer

MagicJack er en tjeneste, der giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til deres almindelige telefon til deres computer via computerens USB-port. Tjenesten giver brugerne mulighed for at foretage telefonopkald til hvor som helst i Nordamerika for et mindre gebyr. Imidlertid er mange personer muligvis ikke tilfredse med tjenesten og måske ønsker at finde en lignende tjeneste andre steder.

Sipgate

Sipgate er en tyskbaseret Voice over IP (VoIP) -tjeneste, der er tilgængelig i Østrig, Storbritannien og USA Opkald mellem Sipgate-brugere og opkald til fastnet og mobiltelefoner i USA er gratis. Opkald til forskellige lande uden for USA er dog ikke gratis, og deres priser varierer. Sipgate er fuldstændig webbaseret, hvilket betyder, at du kan tage tjenesten med dig overalt.

Ooma

Ooma er et VoIP-baseret firma i USA, der giver brugerne mulighed for at foretage gratis telefonopkald til enhver fastnet eller mobiltelefon i landet mod et gebyr på kun $ 3,50 pr. Måned. Internationale opkald er ikke gratis, og priserne varierer. Derudover kan brugerne foretage 911 opkald. Tilgængelige funktioner inkluderer voicemail, opkalds-id og ventetid.

VoIPo

For $ 8,25 pr. Måned kan kunder med denne service have ubegrænset opkaldstid til ethvert telefonnummer i USA og Canada og kan have 60 gratis internationale opkaldsminutter om måneden til et forudvalgt antal destinationer. Som med andre tjenester adskiller internationale opkaldstakster sig; de er dog konkurrencedygtige og billigere end en almindelig telefonservice.