Gratis antivirus til Mac

Mac-brugere skal generelt ikke bekymre sig meget om vira, men med populariteten af ​​Mac'er øges sandsynligheden for, at vira opstår. For nylig dukkede en ny trojan, der hedder Boonana Koobface, som påvirker Mac-brugere. Hvis du er bekymret for at få en virus på din Mac, hvorfor ikke downloade en gratis antivirusprogram til Mac OS X?

Sophos Anti-Virus er gratis for hjemmebrugere og lover at holde dig sikker mod virus, trojanere og orme, når det kører. Sophos ønsker også at forsikre dig om, at deres app ikke vil irritere dig med konstante advarsler som nogle af Windows-antivirusprogrammerne derude:

Ingen kan lide system pop-ups eller system slow-downs. Derfor vil vores produkt ikke irritere dig med beskeder eller optage computerens ressourcer. Og når du installerer Sophos Anti-Virus til Mac Home Edition, er du chef. Vil du bare scanne stille i baggrunden, mens du arbejder? Intet problem. Har du brug for at oprette en brugerdefineret scanning for at kontrollere, hvad du vil, og forlade det, du ikke gør? Det kan også det.

Jeg havde aldrig hørt om appen før, men 9to5Mac nævnte det her til formiddag. Det ser ud til, at de giver Mac-udgaven væk gratis i håb om at få deres navn etableret, da deres betalte produkter er alle virksomhedsniveaubeskyttelse. Uanset årsagen er gratis software altid god!

Du kan hente den gratis download af Sophos Anti-Virus her.