Sådan flytter du et iPhoto-bibliotek til fotos til Mac

Mac-brugere, der kommer fra iPhoto, kan ønske at flytte et iPhoto-bibliotek til den nye Fotos-app. Mens import er en mulighed, når du først indstiller Photos-appen i OS X, har mange brugere overgået de oprindelige opsætningsskærme og savnet muligheden for at importere billeder og billeder i Billeder fra apps som Aperture og iPhoto. Heldigvis er det meget nemt at tilføje et iPhoto-bibliotek til Mac Photos-appen til enhver tid.


I lighed med at lave et helt nyt Photos library i OS X, skal du bruge Option-tasten under programstart for at kunne overføre et iPhoto-bibliotek til Photos-appen.

Flytning af et iPhoto-bibliotek til billeder App af OS X

  1. Afslut fra Photos-appen (og iPhoto), hvis du ikke allerede har gjort det
  2. Genstart appen Billeder og hold nede Optionstasten nede, indtil du ser skærmbilledet Biblioteksvalg, og vælg derefter en af ​​følgende muligheder:
    • Hvis du ser iPhoto-biblioteket på listen, skal du blot vælge det og vælge "Vælg bibliotek" for at åbne det i Photos app
    • Ellers skal du vælge "Andet bibliotek" og navigere til placeringen af ​​iPhoto-biblioteket, du ønsker at importere til Photos-appen, og åbn det som normalt
  3. Lad apper importere iPhoto-biblioteket, det skal ske næsten umiddelbart, men meget store biblioteker eller dem, der gemmes på langsommere eksterne volumener, kan tage lidt tid

Hvis du allerede har et travlt fotobibliotek, skal du arbejde med to forskellige billedbiblioteker nu, hvorfor det er generelt bedst at tillade, at Photos app trækker i dit iPhoto eller Aperture-bibliotek ved første lancering.

Hvis du gerne vil slå sammen to forskellige biblioteker, er der i øjeblikket ingen mulighed for direkte at udføre en sammenlægning af et iPhoto-bibliotek med et fotos bibliotek uden manuelt at gribe ind og importere billeder alene. Du kan gøre det via menuen Filer> Import, eller ved at trække og slippe billeder fra et bibliotek til et andet ved hjælp af filsystemet. At kunne sammenlægge biblioteker sammen ville være ret nyttigt, så det er muligt, at en sådan funktion kunne introduceres i fremtidige versioner af Fotos til OS X. I mellemtiden kan du altid oprette nye biblioteker og bruge separate biblioteker ved at skifte mellem dem ved at ved hjælp af Option-tasten i Photos app launch.