Hvordan fungerer elektriske blæsere?

Sådan fungerer fans

Alle ventilatorer arbejder ved at flytte luften i området omkring ventilatoren. Denne luftbevægelse skaber en brise, der mærkes på huden hos den person, der er foran ventilatoren. Selvom denne brise i sig selv ikke føles kølig, er der en køleeffekt fra ventilatorens luft. Luften giver din hud mulighed for at fordampe sved hurtigere og afkøler din hud.

Sådan fungerer elektriske blæsere

Elektriske ventilatorer består af en motor, der drives af elektrisk strøm, som er fastgjort til ventilatorbladene via en aksel. Denne rotoraksel drives af motoren og drejer blæserbladene ved forskellige hastigheder afhængigt af den hastighed, der er indstillet til motoren. Antallet af knive og motorens generelle omdrejninger pr. Minut kan variere meget afhængigt af den elektriske blæser.

Elektriske blæsere er mere effektive

Mens alle ventilatorer, håndbetjent og elektrisk, flytter luften i et rum eller rum, er det kun elektriske ventilatorer, der faktisk er effektive til at afkøle folk. Dette skyldes, at den energi, der bruges til at bølge med en manuel ventilator, skaber varme i kroppen, og ventilatorens luft ikke gør nok for at modvirke den. Derudover ændrer hastigheden på en elektrisk ventilator lufttrykket og sænker temperaturen.