Hvordan man laver en tv-antenne og forstærker

Tv-modtagelse kan i bedste fald være touch and go. Modtagelse kan dog forbedres dramatisk ved hjælp af en forstærker og en antenne. Det er fuldstændigt muligt at bygge din egen forstærker og antenne til tv-modtagelse med lidt hårdt arbejde.

Byg en tv-forstærker

Trin 1

Brug tænger til at stramme ledningsbøjlen ud. Sørg for at bære gummihandskerne for at beskytte dine hænder mod skader. Ret ledningen ud så godt du kan.

Trin 2

Rul den glatte ledningsbøjle tæt rundt ferritmagneten. Prøv at holde spolen omkring den konkave del. Sørg for at lade ca. 6 inches af ledningen stikke op fra hver side af magneten, og at spolen rører magneten helt. Når dette er gjort, skal du lægge elektrisk tape tæt rundt om hele sagen og helt dække magneten og spolen. Pak det flere gange, så laget er tykt og altomfattende.

Brug afskårne stykker wireisoleringskuffe til at dække tre eller flere inches af ledningen, der stikker ud fra hver side af den viklede magnet. Dæk den fremspringende ledning med muffen, og brug derefter elektrisk tape til at fastgøre muffen til de fremspringende ledninger. Dæk også resten af ​​den udragende ledning med elektrisk tape. Din forstærker er nu færdig. Sæt det ved siden af ​​dit tv for at forbedre modtagelsen.

Byg en antenne

Trin 1

Strip ca. en halv tomme fra hver side af højttalerkablet. Brug wire cutter til at gøre dette, og prøv ikke at fjerne mere end en halv tomme på hver side.

Trin 2

Sæt sypindens pæreende tæt med ca. halvdelen af ​​tråden, og sørg for, at den afisolerede metaldel kommer i god kontakt med metoden på sypinden. Indpak nu pæreenden af ​​nålen, der er viklet med ledning, i elektrisk tape, og efterlad et synligt stykke på en tomme nål i den ikke-trådindpakkede ende.

Fastgør den anden ende af ledningen til antennen, og pakk resten af ​​ledningen omkring den. Sæt ind, indtil nålen og antennen flugter. Indpak antennen og den viklede ledning med tape, og dæk den helt. Fastgør nålen til antennen, hvor ledningen bringer dem sammen. Fastgør dem sammen i en 90 graders vinkel i en L-form, og din antenne er færdig. Sæt den en-tommers ikke-tape-dækkede del af nålen i bagsiden af ​​tv'et, hvor du vil forbinde en antenne. Sæt forstærkeren ved siden af ​​den for yderligere at forbedre modtagelsen.