Hvordan man bygger en virtuel brudebuket

Før de bruger penge på en brudebuket, ønsker mange brude en idé om, hvordan det vil se ud. Du kan se eksempler på buketter ved at besøge blomsterbutikken og gennemse fotos, gennemse fotogallerier på Internettet eller oprette en virtuel brudebuket online. Oprettelse af en virtuel buket er let og giver dig mulighed for at tilpasse udseendet på din buket til at udskrive og dele med din blomsterhandler eller bruge som en guide, hvis du planlægger at lave din egen.

Trin 1

Find software online eller et websted, der tilbyder en måde at oprette en virtuel buket på. Hvis du er god til programmer som Photoshop eller Illustrator, kan du muligvis oprette din egen meget detaljerede buket, eller du kan bygge en ved at gå gennem trin ved hjælp af et websted som Designed by the Bride.

Trin 2

Vælg "Design din buket", mens du gennemsøger webstedet Designed by the Bride.

Trin 3

Brug en computermus til at vælge en blomst, som du gerne vil placere i paletten. Træk og slip blomsten til den ønskede placering.

Trin 4

Naviger til værktøjslinjen for at foretage justeringer af dine blomster, såsom at rotere, forstørre eller fjerne dem fra din palet.

Trin 5

Fortsæt med at tilføje blomster en ad gangen, indtil du har nået den ønskede buketfylde.

Trin 6

Tilføj fyldstofindhold, såsom babyens ånde, blade og andet grønt for at give din buket dybde.

Udskriv din nye virtuelle buket ved at klikke på knappen "Udskriv" på navigationsværktøjslinjen.