Sådan nulstilles en Sony PSP

Selvom PlayStation Portables har eksisteret i et par år, ser det ud til, at der er flere teorier om, hvordan man korrekt nulstiller dem. Alt fra at trykke på et par strategiske knapper til at fjerne batteriet er blevet udråbt på et tidspunkt som en mulig løsning. Der er dog en korrekt måde at nulstille din PSP på, og det er faktisk meget simpelt (selvom det indebærer at fjerne batteriet). Denne nulstilling bør kun bruges i tilfælde af en PSP, der er frossen eller ikke fungerer korrekt. For at udføre en nulstilling på en funktionel PSP, se afsnittet "Tips".

Fjern batteriet fra venstre side af PSP, mens det stadig er tændt. Enheden slukkes med det samme. Vent 10 sekunder, og udskift derefter batteriet.

Tryk på begge klare skulderknapper øverst på PSP, og hold dem nede, mens PSP genstarter. Dette starter en "Recovery" -tilstand.

Tryk ned på kontrolpuden for at finde en "opsving" -mappe. Dette indeholder alt dit PSP-indhold, inklusive spil, musik, videoer og podcasts, der er gemt på enheden. Fremhæv denne mappe, og tryk på knappen "X" for at begynde at geninstallere dit indhold.

Tips

Hvis du vil nulstille din PSP, mens den fungerer normalt, skal du gå til menuen Indstillinger og vælge "System Reset." Dette gendanner PSP til fabriksindstillinger (og fjerner derefter alt dit indhold).