Sådan opsættes Samsung Surround Sound

Samsung producerer et bredt udvalg af hjemmeunderholdnings- og elektronikprodukter, og blandt dem er en række hjemmebiografsystemer med surround sound med varierende grad af muligheder, funktioner og muligheder. Heldigvis, fra de grundlæggende til de mere ekspansive modeller, er disse systemer designet til at gøre det muligt at forbinde de forskellige stykker, der udgør den overordnede hjemmebiografopsætning, en smertefri proces, så du kan nyde krystalklar lyd med din hjemmevideovisning på ingen tid.

Trin 1

Beslut, hvor du vil placere Samsung surround-sound-systemet, tv og andre lyd- / videokomponenter i rummet, helst nær kabel- og AC-stikkene og på et centralt sted for at sikre, at højttalerkablerne er lange nok til at nå modtageren fra deres valgte steder.

Trin 2

Bestem placeringen af ​​de enkelte højttalere for at maksimere deres surround sound-potentiale. I henhold til Samsungs brugervejledningsretningslinjer skal centerhøjttaleren være direkte over eller under tv'et, alt efter hvad der er tættest på ørehøjde fra hovedvisningspositionen. De to fronthøjttalere skal være parallelle med tv'et, også i ørehøjde, med en afstand fra ca. 6 til 8 fod. Placer de to surroundhøjttalere parallelt med lyttepositionen, lidt over ørehøjde, og subwooferen på gulvet hvor som helst i rummet.

Trin 3

Tilslut højttalerkablerne til de enkelte højttalere, match den sorte ledning til den sorte terminal og rød til rød. Tilslut stikkene på højttalerkablerne til modtageren ved at matche stikkens farver til de af deres passende terminaler. For modeller med trådløse surroundhøjttalere skal du slutte disse højttalere til det trådløse modtagermodul ved hjælp af samme metode, og indsætte TX-kortet i "Trådløs" -porten bag på hovedmodtageren med ordet "Trådløs" opad.

Trin 4

Tilslut surround-lydmodtageren til TV'et, hvis din model har en DVD- eller Blu-Ray-afspiller og / eller HDMI-indgange til at dirigere andre komponenter gennem modtageren. Brug HDMI som din bedste løsning til 1080p HD-video og digital lyd i et enkelt kabel eller komponentkabler (fem-tilsluttede kabler til video og lyd) eller kompositkabler (tre-stik, video og lyd), afhængigt af hvad der understøttes af dit tv og din særlige modtager. Fastgør det / de valgte kabel (r) fra det output på bagsiden af ​​modtageren til det matchende input på tv'et.

Trin 5

Tilslut videokildekomponenterne (f.eks. Kabel / satellit-set-top-modtagerboks eller DVD-afspiller til modeller uden integreret DVD-afspiller) til surround-lydmodtageren med HDMI-kabler, til modeller som HT-C6600 eller HT-C6900W der har denne mulighed. Tilslut kablerne fra HDMI-udgangene på disse enheder til HDMI-indgangene på modtageren. Med denne metode vælges kilden af ​​modtageren, og signalet dirigeres til tv'et.

Trin 6

Tilslut lyden fra en kildekomponent ved hjælp af et digitalt optisk (TOSLINK) kabel, hvis din model ikke har HDMI-indgange, såsom HT-C550- og 650-serien. Fastgør kablet fra dets output på komponenten til "Digital Audio In" -porten bag på modtageren, og tryk på "Funktion" -knappen på Samsung-fjernbetjeningen for at vælge "D. In" -indgangen for at få adgang til lyden.

Tryk på "Power" på fjernbetjeningen. Startindstillingsmenuen vises på tv'et første gang systemet bruges; indstil sprog og andre video- og lydindstillinger, herunder Auto Sound Calibration (ASC) for at genkende afstanden mellem højttalere.