Sådan konverteres et livefoto til stillbillede på iPhone

Live Photos-funktionen på nye iPhone-kameraer er sjov og interessant, da det bliver et stillbillede automatisk til et kort live-handlingsklip automatisk. Mens du kan slå funktionen Live Photos fra og til hurtigt med et hurtigt skifte, er en anden tilgang ikke at tænke på det ved at forlade funktionen og derefter bare konvertere Live Photo til et stillbillede, hvis du ikke længere vil have det til at være en animeret live action shot.


Det er et godt hurtigt lille trick, der giver dig mulighed for øjeblikkeligt at vende et levende billede tilbage til et stillbillede, lige på iPhone, uden at skulle foretage andre justeringer.

Sådan konverteres et livefoto til et stillbillede på iPhone

Dette kræver selvfølgelig et iPhone-kamera, der er i stand til at skyde Live Photos (6s eller bedre), ellers har du ikke live-indstillingen i almindelighed og du behøver ikke slukke eller konvertere et billede:

  1. Åbn Photos-appen på iPhone og tryk for at vælge det Live Photo, du vil konvertere til et stillbillede
  2. Tryk på knappen Rediger i hjørnet af billedet
  3. Tryk nu på knappen for den lille koncentriske cirkels ikon i det modsatte hjørne. Dette er det samme som knappen Live Photos i Camera-appen, bortset fra at trykke på det her, slukkes funktionen Live Photo til et allerede taget billede
  4. Tryk på "Udført" for at konvertere det levende billede til et stillbillede

Det tager et øjeblik at gøre det levende animerede billede til et stillbillede.

Du vil se en kort "Gem billede" besked, og billederne bliver omdannet til et stillbillede. Hvis du vælger billedet igen, vises det som et normalt billede, og 3D touch vil ikke længere animere billedet.

Eksempelbilledet nedenfor startede som et levende foto af vinden blæser gennem træer fanget på en iPhone 6s Plus, mens det nu er et stillbillede.

Du kan faktisk ændre det igen og konvertere det stadig foto til et Live-foto ved at udføre samme handling, men trykke på for at aktivere levende billeder i fotoseditoren igen, men det er kun muligt for billeder, der engang blev taget med Live Photos, dig kan ikke ændre et normalt stillbillede til et levende billede ellers.

Dette er nyttigt, hvis du vil dele et billede med nogen, men ikke vil dele live-versionen af ​​det, eller hvis du har haft Live Photos-funktionen og bare ikke bruger den, kan du konvertere billedet (r) til stillbilleder og derefter, når du kopierer billederne til en computer fra iPhone, vil Live Photo-versionerne ikke komme over med de tilhørende filmfiler, men kun JPEG-filer kommer frem til overførslen.

En sidste ting at huske på er, at hvis du gemmer og ændrer et konverteret Live Photo til et regelmæssigt stillbillede, kan det ikke konverteres igen, hvilket betyder at Live Photo gif konvertering ikke længere ville være muligt på det specifikke billede .