iPhone fast på Apple Logo? Her er 4 måder at rette op på

Sjældent kan iPhone blive fast på Apple logo-skærmen. Dette sker normalt efter en softwareopdatering eller et nedbrud, og det er ret indlysende, fordi Apple-logoet  vises mod et ellers sort display, og det er alt, hvad du ser på iPhone; bare Apple-logoet sidder fast på skærmen, og resten af ​​iPhone-funktionerne er utilgængelige og ubrugelige.


Vi vil fokusere på forskellige fejlfindingstips og -opløsninger, der skal reparere en iPhone, hvis den sidder fast på et Apple-logo. Prøv følgende trin i rækkefølge fra det nemmeste til det mest komplekse for at rette en iPhone fast på Apple logoet.

1: Tvinge genstart iPhone

Nogle gange simpelthen tvinge genstarter iPhone vil sparke det ud af det fastlåste Apple logo.

Hvis iPhone er en model, er iPhone 7 eller nyere, så genstart du det ved at holde Volume Down og Power knappen nede samtidigt.

Hvis iPhone er ældre end en iPhone 7, kan du tvinge genstart den ved at holde hjemme-knappen og tænd / sluk-knappen nede

2: Prøv at opdatere iPhone via gendannelsestilstand

Den næste ting at prøve er at tvinge en opdatering til iOS via Recovery Mode, er fordelene ved denne tilgang, at den forsøger at geninstallere iOS uden at ændre data på enheden. Denne fremgangsmåde vil normalt fungere, hvis problemet med iPhone er, at en iOS-systemopdatering gik forkert, det løser ikke hardwareproblemer eller problemer med en jailbreak.

Du skal bruge en computer med den nyeste version af iTunes og et USB-kabel til at fuldføre en opdateringsmodusopdatering.

 1. Åbn iTunes på computeren, og tilslut derefter iPhone via USB
 2. Placer iPhone i Recovery Mode ved at udføre følgende handlinger:
  • Til iPhone 7 og nyere modeller skal du trykke på og holde tænd / sluk-knapperne og lydstyrke ned på samme tid, og fortsæt med at holde dem nede, indtil en advarselsmeddelelse kommer op i iTunes, der siger, at en iPhone i genoprettelsesmodus er blevet detekteret
  • For ældre iPhone-modeller skal du trykke på og holde tænd / sluk-knappen og startknappen samtidigt og fortsætte med at holde dem nede, indtil en advarselsmeddelelse i iTunes siger, at en iPhone i genoprettelsesfunktion er blevet detekteret
 3. På iTunes-skærmen skal du vælge "Opdater"

Dette vil forsøge at opdatere iOS på iPhone. Hvis dette mislykkes, kan du prøve processen igen og vælge "Gendan", men ved at gøre det vil du slette iPhone og have mulighed for at gendanne den fra en backup.

3: Gendan iPhone med DFU

En anden tilgang er at bruge DFU-tilstand til at genoprette iPhone. Denne fremgangsmåde vil slette alle data på iPhone, så du bør kun gøre dette, når du har en backup, der er praktisk.

Hvis problemet med iPhone er, at en jailbreak gik dårligt, og du ikke kan løse det ved at fjerne tweak eller Cydia app, så er genopretning via DFU-tilstand sandsynligvis den eneste løsning. Husk, at en DFU gendannelse tørrer hele iPhone.

Du kan sætte en iPhone 7 i DFU-tilstand med disse instruktioner, og du kan sætte ældre andre model iPhones i DFU-tilstand med disse retninger.

iPhone stadig fast på Apple Logo? Intet arbejder?

Hvis iPhone'en er genstartet, genoprettet via Gendannelsesfunktion, genoprettet via DFU-tilstand, og stadig ikke fungerer og stadig sidder fast i  Apple-logoet, kan du have et hardwareproblem eller et andet dybere problem. På dette tidspunkt er den bedste tilgang at kontakte officielle Apple-supportkanaler og få dem til at guide dig gennem en løsning, hvilket kan medføre, at enheden kommer til Apple til reparation.

Hvorfor sidder iPhone fast på en Apple-logoskærm?

Normalt når du ser en iPhone fast på Apple logoet betyder det, at der er noget galt med iOS-softwaren på iPhone. Der kan være mange årsager til dette, og du kan se det fastlåste Apple logo problem på en iPhone, fordi:

 • IPhone havde et problem under en opdatering af systemsoftwaren, dette er den mest almindelige årsag
 • IPhone er jailbroken og der er et problem med enten jailbreak, en tweak eller en app installeret gennem Cydia, dette er fælles med brugere, der jailbreak deres enheder
 • IPhone'en kørte en beta-version af iOS-systemsoftwaren, som ikke længere fungerer korrekt eller har oplevet et problem
 • Noget er galt med iPhone hardware (sjælden)

Har disse tips arbejdet med at løse dit problem? Kendskab til en anden fremgangsmåde til at rette en iPhone fast på  Apple logoet? Lad os vide i kommentarerne.