Sådan optages og brændes streaming af lyd til en cd

Det er enkelt at fange streaming af lyd fra Internettet og brænde den til en CD, forudsat at din computer har den rigtige type udstyr og software. Du kan optage en lydstream fra internettet i realtid, når den kommer ned. For senere at brænde denne optagelse på en CD skal du dog sikre dig, at dine optagespecifikationer er i overensstemmelse med typiske CD-kvalitetsoptagelser.

Optag internetlydstream

Trin 1

Download og / eller installer lydredigeringssoftware på din computer, hvis det er nødvendigt. Du kan vælge en af ​​de tre gratis lydredigeringsapplikationer, der findes i Ressourcer nedenfor, eller shoppe rundt og vælge din egen.

Trin 2

Åbn din webbrowser og gå til det websted, der har den lydstrøm, du gerne vil fange. Minimer vinduet til din webbrowser, men luk det ikke.

Trin 3

Start din lydredigeringssoftware. Indstil din software til at optage i stereo med en samplingshastighed på 44,1 kHz med a16-bit opløsning.

Trin 4

Start optagefunktionen på din lydredigeringssoftware. Gendan dit webbrowser-vindue, og begynd derefter at afspille lydstrømmen. Din lydredigeringssoftware fanger streaminglyden.

Trin 5

Vælg "Stop" på din lydredigeringssoftware, når du når slutningen af ​​lydstrømmen.

Trin 6

Rediger tavsheden, der er fanget i starten og slutningen af ​​din optagelse, hvis det er relevant.

Gem din optagelse. Når du vælger din gem som filtype, skal du vælge “WAV”.

Brænd WAV-fil til CD

Trin 1

Download og / eller installer cd-brændingssoftware på din computer, hvis det er nødvendigt. Du kan vælge en af ​​de to gratis cd-brænderprogrammer, der findes i Resources nedenfor, eller shoppe rundt og vælge din egen.

Trin 2

Start din cd-brænder software. Indsæt en tom CD-R-disk i din computers CD-brænder.

Trin 3

Vælg Audio CD, når du vælger den type CD, du vil brænde.

Trin 4

Find og vælg "Tilføj en fil", og gennemse derefter for at finde de WAV-filer, du lige har oprettet i det forrige afsnit. Føj dem til din kompileringsliste.

Find og vælg indstillingen "Burn to CD." Alle de filer, der er anført i din kompileringsliste, brændes derefter til din CD-R-disk. Glem ikke at også vælge indstillingen til at "færdiggøre" din cd, ellers kan du ikke afspille den cd, du opretter, på cd-afspillerenheder.