Sådan deaktiveres ofte besøgte websteder i Safari til iOS

Afsnittet Ofte besøgte websteder i Safari i iOS vises, når du åbner browseren på en iPhone, iPad eller iPod touch til en ny fane eller en tom side. Selv om dette kan være en bekvem måde at tilbyde hurtig adgang til de websider og websteder, du besøger ofte (som denne, rigtigt?), Kan den også afsløre sider, som du måske ikke vil have, at nogen ved, at du besøger ofte. Bortset fra privatlivets konsekvenser for flere brugerenheder, kan du også ikke lide funktionen Ofte besøgte websteder.

Mens du bruger Safari Private Browsing-tilstand, er det en nem måde at undgå, at websteder vises i ofte besøgte sektioner, og du altid går og sletter websteder fra Safari, der ofte er besøgt. En anden mulighed er at deaktivere funktionen helt i Safari til iOS.

Slukning af ofte besøgte websteder i Safari til iOS

Afslut fra Safari, hvis du ikke allerede har gjort det, så gør du bare følgende:

  1. Åbn appen Indstillinger og gå til "Safari"
  2. Under "Generelle" sektionen i Safari-indstillinger skal du finde "Ofte besøgte websteder" og skifte omskifteren til OFF-positionen for at deaktivere Ofte besøgte fra at blive vist
  3. Afslut fra Indstillinger og vende tilbage til Safari, ændringen er øjeblikkelig

Afsnittet Ofte besøgte websteder bliver deaktiveret, og der åbnes et Safari-vindue, en session eller en fane, der viser de foretrukne websteder eller intet, afhængigt af dine indstillinger og bogmærker.

Hvis du deaktiverer ofte besøg, men som det generelle koncept om nem adgang til dine foretrukne websteder fra browseren, tilføjer websteder som favoritter til Safari eller endda tilføj bogmærker til startskærmen, tilbyder begge hurtig adgang til websider.

Ligesom alle andre iOS-indstillinger, hvis du bestemmer dig for denne funktion, kan du nemt genaktivere den igen ved at vende tilbage til iOS-indstillinger og skifte omskifteren tilbage til tændt position igen.