Sådan stopper du musik og podcasts på iPhone og iPod Touch uden at kigge

Fiddling rundt med din iPhone, iPod touch eller iPad under kørsel eller cykling er farlig, da det tager øjnene af en vigtig opgave, hvorfor ting som teksting og kørsel bliver gjort ulovlige. Mange af os bruger vores iPhones og iPods i bilen, men for at lytte til podcasts og musik, men da AUX-indgang bliver en fælles funktion af bilstereo. Så hvad skal vi gøre, hvis vi skal holde opmærksom på vejen (eller hvad den vigtige opgave er), men skal du stille musik eller lyd i pause? Det er her dette handy trick kommer i spil.

I stedet for at fiske rundt med din finger for forhåbentlig at trykke på knappen "Pause" i musikappen, kontrolcenteret eller låseskærmen på iOS, skal du bruge denne fysiske indgriben i stedet: Træk lydkablet ud af iPhone, iPod touch eller iPad til øjeblikkeligt pause det, der spiller, hvad enten det er en sang, podcast, lydbog.

Hvis du går ud af lyd- eller hovedtelefonkablet, stopper du øjeblikkeligt alt, hvad du spiller, plus det er hurtigt og nemt, og du kan gøre det uden at kigge på enheden. Det er bestemt meget enklere og mindre distraherende end at se på knappen på skærmen. Et hvilket som helst AUX lydindgang / udgangskabel virker på denne måde såvel som hovedtelefoner og øretelefoner, så træk netledningen ud, uanset hvad den er.

Dette virker for at stoppe alt, uanset lydkilden, om det kommer fra musikapp, YouTube eller en anden app med lydudgangsstøtte. Det eneste krav til, at dette skal fungere, er at have en rimelig moderne version af iOS, da de ældre versioner ikke understøttede funktionen - hvilket førte til en rimelig andel af pinlige øjeblikke, jeg er sikker på.

Selvfølgelig, for de der vil gøre dette under kørsel, har nogle moderne bilstereo systemer en pause-knap på rattet, som også ville fungere, og nogle har endda Siri, som også kan pause lyd uden at kigge musik pauses. For dem, der bruger et dashboardmonteret iPhone-holder til retninger eller hvad som helst, kan det teoretisk være let at trykke på pauseknappen, men selv så husk at du altid kan pausere musik ved at hænge kablet ud.

Tak til Nick for at sende os tip ideen, og for de undrende, nej dette virker ikke det samme på Mac. Har du nogle tricks du vil dele? Lad os vide!