Få RSS-feeds i OS X Notification Center med RSS.app

Mac OS X indeholder ikke længere en indfødt RSS-læser i Mail eller Safari, noget der næsten ikke er særlig tilfredsstillende, men en ny gratis app bringer RSS-funktionalitet tilbage til OS X på måske den mest logiske nye måde: ved at integrere feeds i Notifikations center.

Aptly hedder "RSS.app", det er en letvægts menupunkt, som du kan tilføje RSS-feeds til. Når indlæg udgives fra dine valgte websteder, bliver du advaret til dem med en meddelelse. Åbning Meddelelsescenter afslører alle foderelementerne, og klikker på en post åbner linket til din standardwebbrowser.

  • Download RSS Application gratis fra udvikleren

Perfekt simpelt og helt gratis, denne app anbefales stærkt for alle, der leder efter en diskret RSS-løsning, der kan tilføjes til OS X Mountain Lion's Notification Center.

Første lancering RSS.app vil kræve et højre klik og vælge "Åbn" for at omgå GateKeeper, derefter trække ned den velkendte RSS ikon menu og tilføje feeds, foretage justeringer efter behov, og vælg derefter "Opdater nu" for at opdatere Notification Center.

Der er et par quirks til appen, for eksempel foderet til OSXDaily af en eller anden grund starter omkring en uge siden, selv om den opdateres mindre end en time siden, men sådanne fejl er sandsynligvis relativt enkle for udvikleren at træne. Hvis du også føjer et ton af feeds, bliver Notification Center for travlt til virkelig at være nyttigt, så du vil bedre kunne holde 1-3 top feeds i Notification Center og kaste resten i en RSS feed læsning app ligesom NetNewsWire.

På en underlig side notat blev RSS.app afvist fra den officielle Mac App Store af Apple for tilsyneladende ikke nyttigt nok ... noget, der virkelig er svært at forestille sig at overveje, hvor populær RSS forbliver som et medium for at syndikere ting rundt om i nettet og endda mere bizar, fordi lignende betalte apps allerede er på Mac App Store lige nu. Måske vil de genoverveje og acceptere appen, hvis den bliver sendt igen? Uanset om det er gratis for nu og meget nyttigt, så tag det mens du kan.

Fremragende find fra MacStories!