Sådan hentes e-mail

Det er let at holde kontakten med venner og familie takket være webmailkonti, som giver dig mulighed for at sende og modtage e-mails fra enhver computer i enhver del af verden. Selvom din livsstil eller dit erhverv kræver, at du konsekvent bevæger dig fra sted til sted, er det let at forblive forbundet med andre, så længe du har adgang til en internet-aktiveret computer. Hvis du har fået din e-mail-konto via et e-mail-program som Outlook, kan du kun hente en e-mail fra den computer, hvor programmet er installeret. Men hvis du har en e-mail-konto til en webmail, er alt hvad du behøver for at hente en e-mail en internetforbindelse og en webbrowser.

Åbn din webbrowser (dvs. Internet Explorer, Firefox, Netscape) ved at klikke på det tilsvarende ikon på skrivebordet.

Indtast navnet på din webmailudbyder på søgefeltet (dvs. Gmail, Yahoo, Hotmail, AOL), og klik på det tilsvarende link i søgeresultaterne.

Klik på fanen "Login", når du er på din webmailudbyders hjemmeside.

Indtast dit "Brugernavn" eller "Bruger-ID" og "Adgangskode" i de tomme felter, og klik på "Log ind."

Klik på fanen "Kontroller e-mail" eller "Indbakke", når du har fået adgang til din webmail-konto for at hente dine e-mails. Når du er logget ind på din e-mail-konto, kan du hente alle tidligere sendte e-mails ved at klikke på "Sendt" -mappen, og tidligere slettede e-mails kan også fås ved at klikke på mappen "Slettet" eller "Papirkurv".

Tips

Del aldrig din adgangskode med nogen.