Ønsker du at Beta Test OS X Yosemite? Tilmeld dig det officielle beta-program

Hvis du ikke kan vente til faldet for at få hænderne på OS X Yosemite, og du ikke ønsker at hoste op på $ 99 for at få en Mac Developer-konto kun for den nuværende Developer Preview-adgang, giver Apple alle brugere en tredje mulighed; slutte sig til det officielle OS X offentlige beta program.

OS X Yosemite beta-programmet er begrænset til de første millioner brugere, der tilmelder sig, så hvis du har nogen interesse i at prøve den nyeste OS X-version før alle andre og måske endnu vigtigere, tilbyder du din egen feedback af beta-udgivelsen før ting bliver færdiggjort, nu er det tid til at deltage.


Krav til at være en beta-tester er enkle og ligefrem, du skal bruge en Yosemite-kompatibel Mac med OS X Mavericks, for at tilmelde dig dit Apple ID, acceptere en simpel EULA og fortrolighedsaftale, og vent derefter til den første Yosemite beta frigives til Beta-programmet i nær fremtid.

  • Gå til den officielle Apple Seed beta program side her for at tilmelde dig

Hvis du tilmelder dig beta-test OS X 10.10, skal du sørge for at sikkerhedskopiere din Mac, før du installerer beta-softwaren. Apple anbefaler specifikt at installere Yosemite beta på en sekundær Mac, men en anden mulighed er at installere beta-versionen af ​​OS X Yosemite på en separat partition for at holde dit primære OS X-volumen sikkert bevaret mod mulige fejl og fejl. Det er også en god idé at gennemgå Apples Beta Program FAQ på forhånd.

Beta-frøprogrammet blev først annonceret tidligere i året, før meddelelsen om OS X Yosemite.