Aktivér Mac App Store Skjult fejlretning menu

Mac App Store indeholder en skjult Debug-menu, som kan aktiveres med en standard standardkommandoprompt. Menuen indeholder en række interessante muligheder og tweaks, der klart er beregnet til interne udviklingsformål.

En af de mere interessante dele af Debug-menuen er "Debug Panel", som har forskellige skjulte præferencer og funktioner, der kan aktiveres eller deaktiveres, herunder "Aktiver købskontrol, " Signerings- og distributionssignering, evnen til at justere AppleID-autentificeringsservere, evnen til at falske en Authentication Server (formodentlig til intern test), download og installation logging muligheder og tweaks til Mac App Store GUI (se skærmbillede nedenfor).

Advarsel: Fortsæt på egen risiko, ingen ved helt sikkert hvad disse skjulte muligheder gør, men det er sikkert at antage, at de er skjult af en grund. Vi er ikke ansvarlige for at skrue din App Store-konto op.

Aktivér Mac App Store gemt Fejl menu

Forholdsregler til side, her er, hvordan du aktiverer de skjulte Debug-menuindstillinger:

  1. Afslut Mac App Store
  2. Start Terminal (placeret på / Applications / Utilities /)
  3. Indtast følgende kommando i Terminal og tryk derefter på retur:
  4. defaults write com.apple.appstore ShowDebugMenu -bool true

  5. Genstart Mac App Store, debug-menuen er ved siden af ​​"Hjælp" i menulinjen

Du finder nu Debug-menuen aktiveret. Mens dette giver et fascinerende kig på, hvordan Mac App Store fungerer, anbefaler vi ikke at aktivere eller justere nogen af ​​de specifikke indstillinger.

Hvis du hellere ikke vil aktivere menuen selv, kan du se indstillingerne for fejlfindingspanel på skærmbilledet nedenfor:

Debug-menuen blev fundet af Red Sweater Software, Mac-udvikleren bag MarsEdit og FlexTime. Red Sweater gav følgende erklæring vedrørende menuen og det er muligheder:

ingen ved helt sikkert hvad disse muligheder gør, og du kan skade din Mac eller din App Store-konto alvorligt ved at spille med dem. Men ... bare et kig kan ikke skade ... kan det?

Dette ekko vores følelse på den skjulte menu også. RedSweater foreslår også, at du nyder Debug-menuen, mens du kan, da det sandsynligvis vil blive fjernet i den næste App Store og Mac OS X softwareopdatering. Anyway, have det sjovt at tjekke de skjulte indstillinger, men gør ikke noget dumt.