Absint Jailbreak Opdateret til 0.4 med fejlrettelser og PPC Mac Support

Absinthe Greenpoison jailbreak-hjælpeprogrammet til A5-baseret iOS-hardware er blevet opdateret til version 0.4, fastsættelse af flere fejl og tilføjelse af support til PPC Mac-brugere og dem, der kører Mac OS X 10.5 på enten Intel- eller PPC-platforme.

Denne version er rettet mod nye brugere, og hvis du allerede har jailbreak installeret på iPad 2 eller iPhone 4S, er der ingen grund til at genoprette den med denne version. En ny version af Corona-værktøjet blev imidlertid udgivet som "corona 1.0-8" og kan findes på Cydia for at løse nogle af de fejl, der har vedholdt for nogle iOS 5 jailbreakers. Ældre Mac-brugere bør være glade for, at den nye Abinsthe-version understøtter dem, og instruktioner til at jailbreak iPhone 4S eller iPad 2 med iOS 5.0.1 forbliver de samme uanset enhed eller vært operativsystem.

Den officielle ændringskanal for 0, 4 er kort:

- Mac: Tilføjet support til OSX 10.5, PPC og Intel CPU
- Tilføjet konsistens kontrol ved opstart for at sikre, at nødvendige filer er på plads
- Windows: Fixed bug i payload generator, der kan forårsage et nedbrud

Download Absinthe 0.4

  • Mac
  • vinduer
  • Linux

Igen er det til iPhone 4S med iOS 5.0 eller iOS 5.0.1 eller iPad 2 med iOS 5.0.1. Anden hardware kræver redsn0w jailbreak for iOS 5.0.1. Alle 5.0.1 jailbreaks er ubundne på dette tidspunkt.