Sådan importeres fotos fra SD-kort

Et SD-kort, også kendt som et sikkert digitalt hukommelseskort, er et meget anvendt Flash-hukommelsestilbehør, der giver dig mulighed for at øge hukommelseslagring i forskellige mobile enheder, herunder mobiltelefoner og digitale kameraer. For eksempel, hvis dit digitale kamera kun giver dig nok hukommelse til at gemme et lille antal fotos, kan du indsætte et SD-kort i SD-indgangen for at øge mængden af ​​billeder, du kan tage med dit kamera. Når dit SD-kort er fuldt, kan du importere fotos til din computer.

Trin 1

Fjern SD-kortet fra det digitale kamera eller den mobiltelefon, der har de billeder, du vil importere.

Trin 2

Indsæt SD-kortet i din computers SD-slot. Generelt har bærbare computere SD-stikket på siden, og desktops har det på forsiden af ​​systemenheden. Når du har isat SD-kortet, vises der et vindue på computerskærmen med teksten "Aftagelig disk."

Trin 3

Dobbeltklik på indstillingen, der siger "Åbn mappe for at se filer", og dobbeltklik derefter på "Billeder" -mappen for at se de billeder, der er gemt på SD-kortet.

Åbn mappen på din computer, hvor du vil importere fotos. Træk de fotos, du vil importere, fra SD-kortets "Billeder" -mappe til den computermappe, du har åbnet. Fjern SD-kortet fra stikket, og de billeder, du trak, gemmes nu i computermappen.