Sådan gør du billedet på en skærm skarpere

Du kan gøre billedet på en skærm skarpere ved at justere din computers eller bærbare computers skærmopløsning. En lavere skærmopløsning, f.eks. 800x600, vil producere større billeder, der ser kornede og slørede ud, mens højere skærmopløsninger, såsom 1680x1050, producerer mindre billeder, der er klarere og mere definerede (se Ressourcer for eksempler). Trinene varierer lidt fra Windows XP til Windows Vista til Windows 7, men den grundlæggende forudsætning er den samme.

Trin 1

Klik på Start-knappen, og klik derefter på Kontrolpanel. Når du er i kontrolpanelet i Windows XP, skal du klikke på Skærm. I kontrolpanelet i Windows Vista eller Windows 7 skal du klikke på Udseende og personalisering.

Trin 2

-I Windows XP skal du vælge fanen Indstillinger i skærmegenskaber. -I Windows Vista skal du klikke på Tilpasning og derefter Skærmindstillinger. -I Windows 7 skal du klikke på Juster skærmopløsning

Flyt skyderen i feltet Opløsning (skærmopløsning i Windows XP) til den relevante opløsning, og klik derefter på Anvend. En pop op-boks spørger, om du vil beholde indstillingerne; vælg ja for at gøre ændringen permanent.