Sådan fjernes dit navn fra listen "Ring ikke op"

Det nationale opkaldsregister er en føderal tjeneste, der begrænser de telefonnumre, som telemarkedsførere kan ringe til. Når du registrerer dit telefonnummer i Registrer ikke opkaldsregistret, skal telemarkedsførere fjerne dit navn og nummer fra deres opkaldslister inden for 31 dage. Hvis du skifter mening om at blive opført i Registrer ikke opkaldsregistret, kan du ringe til Federal Trade Commission og anmode om, at dit nummer fjernes fra listen.

Trin 1

Gå til Federal Trade Commission-webstedet, og klik på fanen "Forbrugerbeskyttelse". Gå til "Forbrugeroplysninger" og find listen "Forbrugerkategorier". (I slutningen af ​​2010 var denne liste på venstre side af den relevante side.) Hold musen over "Telemarketing og telefonservices", og klik på "National Do Not Call Registry".

Trin 2

Klik på "FTC's Do Not Call Registry", som er angivet under "mikrosites". Gå derfra til venstre på siden og klik på "Slet en registrering?"

Trin 3

Læs alle oplysninger om sletning af din registrering fra Registrer ikke ring. Find det gratis nummer, og skriv det ned.

Trin 4

Ring til det gratis nummer på 1-888-382-1222. Det er vigtigt, at du foretager dette opkald på den telefon, du vil slette fra registreringsdatabasen. Efter dit opkald fjernes du fra registreringsdatabasen den næste dag.

Ret spørgsmål eller bekymringer til [email protected].