Apple Airs "Earth" - Shot på iPhone TV Commercial beskrevet af Carl Sagan

Apple flytter en ny Shot på iPhone-annonce, denne gang fokuseret på temaet naturlige billeder fra vores hjemmeplanet Jorden.

Tv-reklamerne, der viser forskellige videoer af landskaber som fanget med et iPhone-kamera, fortælles af den berømte astronom Carl Sagan, der uddragte sin bog Pale Blue Dot. Den er indlejret nedenfor for nem visning, og du vil sandsynligvis se det også på tv.


Fortællingen til jorden - Shot på iPhone TV-reklame er som følger:

Jorden er et meget lille stadium i en stor kosmisk arena. I vores uklarhed, i al denne storhed er der ingen antydning om, at hjælp vil komme fra andre steder for at redde os fra os selv.

Jorden er den eneste verden, der hidtil er kendt for at bære livet. Der er intet andet sted, i det mindste i den nærmeste fremtid, som vores arter kunne migrere.

Ligesom det eller ej, for øjeblikket er jorden, hvor vi gør vores stand.

Det understreger vores ansvar for at håndtere mere venligt med hinanden og at bevare og værne om det eneste hjem, vi nogensinde har kendt.

Se videoen her:

Annoncen demonstrerer forskellige kapaciteter i iPhone-kameraet, herunder videooptagelser med langsomt filmoptagelse og videoindspilning med tidsforløb, der begge er nemme at opnå med iPhone.

Teksten, der ledsager videoen, som er publiceret på Apple YouTube-siden, siger følgende:

Vores eneste hjem. Shot på iPhone gennem linsen til hverdagsbrugere. Skrevet og fortalt af Carl Sagan, fra bogen, Pale Blue Dot - En vision af den menneskelige fremtid i rummet. #OurOnlyHome #ShotoniPhone

Hvis du nyder videoen, vil du også sandsynligvis nyde at læse Carl Sagan bogen Pale Blue Dot.

For de interesserede er det fuldstændige ubearbejdede og fuldlange citat fra Pale Blue Dot-bogen, der refererer til det berømte Voyager 1-billede med samme navn, som følger:

"Se igen på den punkt. Det er her. Det er hjemme. Det er os. På det elsker alle, alle, du kender, alle, du nogensinde har hørt om, ethvert menneske, som nogensinde var, levede deres liv. Sammensætningen af ​​vores glæde og lidelse, tusindvis af tillidsfulde religioner, ideologier og økonomiske doktriner, hver jæger og forager, enhver helt og kujon, alle skabere og civilisatorens ødelæggere, enhver konge og bonde, hvert ungt par i kærlighed, enhver mor og far, håbagtigt barn, opfinder og opdagelsesrejsende, hver eneste moralsk lærer, enhver korrupt politiker, hver "superstjerne", hver "øverste leder", levede hver helgen og synder i vor arts historie med en støvmængde suspenderet i en solstråle.

Jorden er et meget lille stadium i en stor kosmisk arena. Tænk på de endeløse grusomheder, som indbyggerne i et hjørne af denne pixel besøger på de næppe skelnelige indbyggere i et andet hjørne, hvor ofte deres misforståelser er, hvor ivrige de skal dræbe hinanden, hvor ivrige deres hader. Tænk på de floder af blod spildt af alle disse generaler og kejsere, så de i ærlighed og triumf kunne blive de øjeblikkelige herrer i en brøkdel af en prik.

Vores holdninger, vores forestillede selvbetydning, den vildfarelse, som vi har en privilegeret position i universet, udfordres af dette punkt med svagt lys. Vores planet er en ensom speck i det store omsluttende kosmiske mørke. I vores uklarhed, i al denne storhed er der ingen antydning om, at hjælp vil komme fra andre steder for at redde os fra os selv.

Jorden er den eneste verden, der hidtil er kendt for at bære livet. Der er intet andet sted, i det mindste i den nærmeste fremtid, som vores arter kunne migrere. Besøg, ja. Afregne, endnu ikke. Ligesom det eller ej, for øjeblikket er jorden, hvor vi gør vores stand.

Det er blevet sagt at astronomi er en ydmygende og karakterbyggende oplevelse. Der er måske ikke nogen bedre demonstration af dårskabet af menneskelige indtryk end dette fjerne billede af vores lille verden. For mig understreger det vores ansvar at behandle mere venligt med hinanden og at bevare og værne om den lyseblå prik, det eneste hjem, vi nogensinde har kendt. "