Få de smukke live tapeter fra iPhone 6s som stadig baggrunde

For iPhone- og iPad-brugere, der allerede har opdateret til iOS 9, har de sandsynligvis opdaget nogle nye flotte tapeter, der er inkluderet i den nyeste systemsoftwareversion. Men for ejerne af iPhone 6 og iPhone 6s Plus er der et ekstra sæt baggrunde, som faktisk animeres og aktiveres ved hjælp af 3D touch-funktionen på disse enheder.

Disse 6s specifikke wallpapers er helt smukke og bør ikke begrænses til de nyeste iPhones, så vi deler dem med dig. Mens du ikke vil have animationen forbundet med hvert tapet, kan du i det mindste nyde det smukke billede som dit enheds tapet.


Disse billeder er dimensioneret på 1080 × 1920, hvilket betyder, at de passer til iPhone, iPod touch og iPad Mini-skærme, de er bare en smule for lille til at tilbyde komplet opløsning til iPad, men de er også sandsynlige lille for de fleste stationære computere så godt (medmindre du roterede dem på deres side med Preview i OS X, hvilket er en rimelig løsning, hvis du vil bruge dem som Mac desktop-tapet).

Klik på et af miniaturebillederne nedenfor for at starte den fulde version, billeder er courtesy of iDownloadblog:

Lilla blæk

Turkisblæk

Hvidt trykfarve

Guld blå betta fisk

Orange betta fisk

Rød betta fisk
(iPad version)

Forresten, hvis du bemærkede den grønne blåbølge tapet ikke er inkluderet i iOS nu, blev den fjernet på et tidspunkt under beta-afslutningen på 9, 0. Ikke desto mindre kan den bølge tapet hentes herfra også.

Ikke fan af disse baggrunde? Du kan også udforske andre tapetindlæg.