Sådan omgår du en Netgear-firewall

Netgear leverer en produktiv sikkerhedsnetværksløsning med en teknologisk avanceret firewall til webblokering, der fungerer til både hjemmenetværk og forretningsnetværk. Netgear-firewallen kan dog også blokere websteder, der ikke udgør nogen trussel mod netværket, eller vise eller fremhæve upassende indhold. Når det drejer sig om dette problem, er en levedygtig måde at omgå en Netgear-firewall ved at bruge et proxysite, som er et websted, der hjælper internetbrugere med at omgå enhver form for webrestriktioner, herunder en Netgear-firewall.

Trin 1

Omgå en Netgear-firewall med HideToProxy. HideToProxy har en browsergrænseflade, der giver dig mulighed for at omgå en Netgear-firewall, samtidig med at du kan holde dine internetsurfningsaktiviteter anonyme. For at omgå en Netgear-firewall ved hjælp af denne gratis service skal du indtaste URL-adressen til den side, Netgear-firewallen blokerer i det sidste tekstfelt midt på webstedet og klikke på knappen "Søg", der skal omdirigeres.

Trin 2

Gå til Tunnel-Me-webstedet for at omgå en Netgear-firewall. Tunnel-Me er en pålidelig måde at omgå en Netgear-firewall, da den giver dig mulighed for at nyde ubegrænset og ucensureret browsing gennem serveren. Denne proxy er gratis at bruge, og den bevarer også din anonymitet. For at omgå Netgear's firewall skal du rulle til bunden af ​​siden og skrive webadressen på det websted, du vil se, i tekstfeltet, der vises nedenfor, hvor det står "Sådan bruges Tunnel-Me.Info! Service." og klik på fanen "Besøg" for at se det utilgængelige webindhold.

Besøg det officielle Turbo-Hide-websted for at omgå en Netgear-firewall. Dette er en gratis proxy, der beskytter din identitet. Med Turbo-Hide kan du også abonnere via e-mail for at modtage opdateringer på nye proxy-websteder. For at omgå Netgear-firewallen i dit netværk ved hjælp af Turbo-Hide skal du tilføje URL-adressen på det websted, du vil besøge, i fanen, der vises nederst til højre på websiden, og trykke på "go" -fanen, der skal omdirigeres.