Mac Setup: Den tilgængelige arbejdsstation for en journalist og konsulent

Denne uges fremhævede Mac-opsætning kommer til os fra Geoff Adams-Spink, en journalist og NGO-formand, der har en fantastisk dual-desk-arbejdsstation, der gør brug af nogle praktiske tilgængelighedskomponenter og en bred vifte af apps. Lad os komme til det og lære lidt mere ...

Fortæl os lidt om dig selv, og hvorfor valgte du denne Mac-opsætning?

Jeg er Geoff Adams-Spink, jeg er professionel journalist, og jeg deler min tid mellem at skrive, tale offentligt, udsende, træne og rådgive. Adams-Spink Ltd er et marketing køretøj til mine tjenester. Jeg er også formand for en international ngo (EDRIC) for medfødt lemforskel og gør en forfærdelig masse af indholdsforvaltning og socialmediearbejde samt videoredigering til dem.

Jeg har en noget usædvanlig opsætning, fordi jeg har øvre lemmer handicap, og jeg er registreret blind (selvom jeg har nogle nyttige, resterende syn). Det betyder, at jeg gør stor brug af alle de indbyggede Mac-tilgængelighedsfunktioner, og jeg arbejder med en assistent, der læser og skriver meget for mig ved at kontrollere min Mac fra en separat Mac på skrivebordet.

Hvilken hardware består din nuværende Mac-opsætning af?

Min hovedmaskin, den ene på mit skrivebord, er en Retina 5K iMac med en 4 GHz Intel Core i7 processor med 3TB HD og 32GB RAM. Jeg gør en hel del videoredigering ved hjælp af Final Cut Pro X, så har en 8TB Thunderbolt harddisk permanent forbundet.

Det store printtastatur ved LogicKeyboard er ikke-standard, den har stor print og blev købt hos RNIB (Royal National Institute for Blind People) her i England. Musen er en Logitech Wireless Trackball - Jeg har brugt samme pegeenhed i ti år og ville ikke ændre det til noget.

Den bærbare computer er en MacBook Air 13 " med en 1, 7 GHz Intel Core i7 processor med en 500 GB HD og 8 GB RAM. Dette bruges til at arbejde væk fra hjemmekontoret, levere præsentationer, lave mødenotater og håndtere e-mails og så videre bag på førerhuse. Jeg elsker at alt er synkroniseret via iCloud, Dropbox, Hand Off og så videre. Jeg er også en nylig konverter til Evernote til styring af min arbejdsbyrde.

IPhone er en 128GB iPhone 6 og iPad er en 128GB iPad Air . Vi bruger ofte iPad Air med et eksternt Zaggkeys tastatur. Det er på høje tid, at Apple konvergerede MacBook Air med en fuldt udstyret iPad for at undgå behovet for at have to enheder - men hvorfor ville de?

Jeg bruger en relativt billig iPad gooseneck klemme, hvilket betyder at jeg kan tage det til møder eller arbejde nedenunder ved spisebordet og have iPad i en behagelig og sikker højde for at undgå yderligere skade på ryggen.

På min assistents skrivebord er en ældre iMac, 27-tommer (slutningen af ​​2012) med 3, 4 GHz Intel Core i7-processor med 3TB HD og 32GB RAM. Vi bruger skærmdeling hele dagen lang, så hun kan hjælpe mig med næsten alle mine opgaver, som omfatter tekstbehandling, regneark, CMS-styring af tre hjemmesider, videoredigering, opgaveadministration via Evernote og socialmedieplanlægning ved hjælp af HootSuite. Uden skærmdeling ville vi være i en massiv pickle. Jeg arbejdede i BBC i 22 år på pc'er, og der måtte min assistent have en hel jungle af ledninger og en stor switching enhed, der forbinder vores to maskiner sammen. Hjemme migreret mig til en Mac i 2009, så da jeg forlod BBC i 2011 at gøre Adams-Spink Ltd, var et Mac / iOS-firma ikke en brainer. Min nuværende assistent, Lauren, bruger min gamle iPhone 5S, så hun kan arbejde for mig hjemmefra på sin egen MacBook Pro og på farten fra sin iPhone.

Jeg har et sidde / stående skrivebord, der er motoriseret, og jeg bruger en god del af min arbejdsdag, fordi den er sundere og beskytter min ryg, som jeg sårede (gledet skive) for nogle 20 år siden. På grund af dette bruger jeg også en Salli Saddle stol i stedet for et standard kontorsæde, som får mig til at sidde straks og bærer en del af min kropsvægt på mine ben og lår.

Alle maskiner på kontoret er sikkerhedskopieret på en 3TB Time Capsule, og alle mine arbejdsfiler og mapper er på Dropbox - så det er ikke noget problem med backup. Jeg er fast overbevist om at maksimere processorkraft, HD-kapacitet, RAM og backup muligheder. Du kan ikke være for forsigtig!

Har du andre Apple gear ikke vist her?

Der er tre Apple TV'er rundt om i huset, der er forbundet til hver plasmaskærm og masser af trådløse højttalere, der spænder fra en billig og munter £ 10 bluetooth shower højtaler til en Bose SoundTouch i soveværelset, en lidt temperamentsfuld Zeppelin Air i køkkenet og en Sony 5.1 surround sound i stuen, hvor jeg kan streame musik via Apple TV. Et af mine projekter for fremtiden er at ledge hele huset med wifi lyd, herunder badeværelserne.

Jeg har et rummeligt køkken, som jeg til tider bruger som mødelokale og er i stand til at projicere indholdet af MacBook Air eller iPad på 42-tommers plasmaskærm via Apple TV, en reel fordel.

Min iPhone forbinder til lydsystemet i både min Jaguar S Type og min VW Scirocco for at give musik, og jeg beholder stadig en 160 GB iPod Classic i Jag, som indeholder størstedelen af ​​mit musikbibliotek. Jeg elsker af Apple Music-tjenesten forresten - at have adgang til så meget musik til et lille månedligt abonnement er absolut den vej at gå, og jeg tror, ​​at det er uendeligt overlegen i kvalitet til alt, hvad Spotify tilbyder.

Hvilke apps bruger du oftest? Er der nogen vigtige apps, du ikke kunne undvære?

Min Apple-opsætning bruger hele spektret af apps fra sider, numre, Keynote (lejlighedsvis), Final Cut Pro og så videre. Til præsentationer foretrækker jeg Prezi's flydende og task management Jeg er en nylig adopter af Evernote, hvis fleksibilitet jeg virkelig værdsætter. Selvom min virksomheds e-mail er på Google Apps, foretrækker jeg at bruge Apples indbyggede Mail-klient for at sikre, at integrationen udnyttes fuldt ud.

Apps, der hele tiden er åbne på Mac: Mail selvfølgelig, Sider, Safari, Numbers, Messages og Evernote. Jeg holder harddiske på alle maskiner ryddelige ved hjælp af CleanMyMac 3.

Det er stort set den samme historie om iOS - og jeg elsker hand-off-integrationen mellem iOS og OS X. Det betyder, at vi kan arbejde problemfrit mellem hjemmekontor og off-base-miljøer uden at skulle gå glip af et slag.

Hele mit liv er nu i Evernote - jeg ville ikke vide, hvad jeg skal gøre dag til dag, hvis det pludselig stoppede med at arbejde!

Til fritid bruger jeg iBooks og Kindle app til e-bog læsning (jeg elsker at kunne forstørre teksten til en håndterbar størrelse for mig) og audible.com indeholder mit store bibliotek af lydbøger, som jeg har adgang til via appen på iPad eller iPhone.

Har du nogen produktivitetstips eller tilføjede detaljer, du vil dele?

For handicappede er Apple det must-have mærke. Tilgængelighed er indbygget i alle enheder, det skal bare aktiveres. Jeg bruger Zoom på både OS X og iOS-enheder, og når jeg står over for en lang artikel, der skal læses, har jeg ofte teksten udlæst af de magiske toner af den engelske stemme, Daniel, som ville overføre muster som en BBC-announcer.

Den eneste store skuffelse med Mac OS X-miljøet er, at Dragon Dictate Voice Recognition software til Mac lader langt bag sin PC tilsvarende. Nogle af mine handicappede jævnaldrende holder en pc-bærbar computer, så de kun kan bruge Dragon Dictate uden at skulle faffe sig til Mac-versionen. Det er på høje tid, at Nuance synkroniserede funktionaliteten på begge platforme!

-

Har du en fantastisk Mac-opsætning eller Apple-arbejdsstation, du vil dele med OSXDaily? Nå, hvad venter du på! Gå her for at komme i gang ved at besvare nogle spørgsmål om din hardware, hvordan du bruger dit Apple-udstyr og tag et par billeder af høj kvalitet, og send det videre. Hvis du ikke er klar til at dele dit eget setup endnu, er det også OK, kan du gennemse vores tidligere fremhævede Mac-opsætninger her i stedet.