Skift Terminal Baggrundsbillede

Hvis du keder dig med den standard sorte tekst på en hvid baggrund af Terminal, kan du virkelig krydre kommandolinjens grænseflade ved at tilføje et brugerdefineret baggrundsbillede. En af vores kommentatorer spurgte for nylig hvordan man gør dette, så her går vi igennem processen. Dette blev skrevet til OS X 10.7, men det er stort set det samme i 10, 6 og tidligere, minus de fulde skærm evner.

Det første er at finde et billede, du kan lide, hvis du planlægger at bruge Lion's Full Screen Terminal (som ser godt ud), foreslår jeg at bruge et højopløsningsbillede. Af hensyn til dette gennemgang bruger jeg iCloud.com beta tapet fordi det er subtilt og gør et godt baggrundsbilde, men du er fri til at blive skør og bruge hajer som jeg gjorde på skærmbilledet ovenfor.

Indstil baggrundsbilledet

  • Launch Terminal (/ Applications / Utilities /)
  • Fra menuen Terminal trækker du ned "Preferences" og klikker på fanen "Settings" øverst i præferencevinduet
  • Klik på underfanen 'Vindue' og klik derefter på ikonet "+" for at oprette et nyt Terminal-tema, navngive det, uanset hvad du vil
  • Fra vinduet "Vindue" skal du klikke på rullemenuen ved siden af ​​"Billede", hvor det står "Intet baggrundsbillede" og navigere til det billede, du vil indstille som dine terminaler tapet

Hvis du antager, at du bruger det tema, du redigerer, vil billedet straks være synligt, men der er et potentielt problem: Afhængigt af baggrundsbilledet du valgte, er terminalteksten muligvis ikke tilstrækkeligt synlig. Da vi valgte det mørke iCloud-baggrundsbillede, skærer standard-sorten på den hvide tekst ikke den, vi ændrer det næste:

Juster tekstfarven til kontrast med baggrunden

  • Tilbage i Terminal-præferencerruden, klik på underfanen 'Tekst'
  • I det mindste er de to ændringer, du vil lave, til "Tekst" og "Fed tekst" - jeg valgte hvid, fordi den kontrasterer godt imod iCloud-billedet
  • Indstil skriftstørrelsen, hvis du har lyst til det (Menlo Regular 12pt er meget flot)

På dette tidspunkt skal alt se godt ud, men hvis dine indstillinger ikke er synlige, skal du bare vælge det nye tema i inspektionsvinduet ved at trykke på Command + i og vælge dit tema. Hvis du har valgt iClouds t-shirt mønster, vil det se sådan ud:

Hvis du vil have yderligere øjen-candy og tilpasning, kan du også sætte opacitet og sløring og ikke gå glip af Terminals nye fuldskærmstilstand, det er en af ​​mine yndlingsfunktioner i OS X Lion.