Præsident Obama og White House-medarbejderne bruger Mac'er

Præsident Obama bruger en MacBook Pro 15 "med antiglare skærm, og det ser ud til, at hele White House-personalet bruger Mac'er også.

Det øverste billede er fra et White House-video, og det andet af White House-personalet er fra Fortune. Det er ikke kun Mac'er, som Det Hvide Hus er vanvittigt, iPad er også blevet meget populær i den nuværende administration, ifølge CBS News:

Næsten alle har en iPad - eller vil have en meget snart.

Emanuel fik lige hans, ligesom seniorrådgiver David Axelrod og vicepræsident Bill Burton. Kommunikationsdirektør Dan Pfeiffer og press wrangler Ben Finkenbinder har hver en på bestilling. Økonomisk rådgiver Larry Summers tager sin til personalemøder.

Enheden er den varme, nye White House legetøj, en gizmo, der dukker op omkring Washington, men synes at være særlig på mode på 1600 Pennsylvania Avenue.

Ironien i alt dette er selvfølgelig, at præsident Obama for nylig gjorde følgende kommentar om iPods og iPads at være distraherende:

"Med iPods og iPads og Xboxes og PlayStations - hvoraf ingen ved, hvordan jeg skal arbejde - information bliver en distraktion, en afledning, en form for underholdning, snarere end et empoweringsmiddel snarere end midlerne til frigørelse."

Jeg er sikker på, at medlemmer af Det Hvide Hus kun bruger deres Macs og iPads til arbejde selvom ... ikke Facebook, Angry Birds eller StarCraft 2 i de lange West Wing-møder ... suuuuuuuure.