Sådan udskrives Avery 5160-etiketter

Avery-etiketter er en af ​​de mest brugervenlige etiketter på markedet. De fås i forskellige størrelser og kan købes fra dit lokale marked. Avery 5160-etiketten kan udskrives ved hjælp af online Avery-skabeloner, Avery-designwebstedet eller offline Avery-skabeloner.

Trin 1

Brug Avery-webstedet til let at udskrive 5160-etiketten. Webstedet med design og udskrivning giver dig mulighed for at indlæse etiketnummeret og designe det efter dine behov. Udskrivning af etiketter på denne måde sikrer, at du bruger sælgerens software og har adgang til support, når du har brug for det. Webstedet tilbyder også designmuligheder, som du ikke ville få fra typiske statiske skabeloner fra andre websteder.

Trin 2

Download let 5160 Avery-skabelonen fra Microsoft Word. Det kan downloades som skabelon fra Microsoft.com-webstedet eller ved hjælp af de interne downloadfunktioner i Word. Du kan også få adgang til denne etiket ved hjælp af fanen "Mailing" i båndet. Hver af disse måder giver dig adgang til denne etiket, så du kan udskrive, når du har ændret den til dine behov.

Gå ind på webstedet Google Dokumenter for at få adgang til flere 5160 skabeloner. Disse skabeloner kan bruges i Google Dokumenter eller downloades til din computer til senere brug. Søg i skabelongalleriet for at se flere Avery 5160-labels, der skal bruges eller downloades.